PR CUAET
-
Есть кто в ноябре 23-го
-
t.me/prcuaet/55035/473317 Напишіть їм краще на електронну пошту.
-
@ave_eurus
-
Люди добрі, хто що знає, чи можуть підказати. Медицину пройшли в 2022 в червні, загубили номер, папери, як і де можливо отримати номер UMI. Дякую
-
Продать то можно, а с проблемами или нет, это уже какая будет ситуация на маркете, какие цены, какие у вас условия, штрафы за досрочное и т.д. Можно сильно попасть в минус, можно в ноль, повезёт в плюс.
-
ПОДСКАЖИТЕ ПОЖАЛУЙСТА ГДЕ И КАК СНЯТЬ КОМНАТУ ИЛИ МЕСТО В КОМНАТЕ
-
This is for CRA MARITAL STATUS
-
Підкажіть, будь ласка, вони Вам продовжили OHIP до якоїсь конкретної дати, чи якийсь конкретний термін? Я ж правильно зрозуміла, що у Вас вже нема валідного WP і Ви чекаєте на рішення?
-
Досвіду в ТІР 0-3 Так
-
Ждём с ноября 2023
-
Дякую я так розумію мій випадок не поодинккий? і писати на цю електронну пошту? gc_cae@mfa.gov.ua
-
В нашої сім'ї нічого не просили. В тому числі в чоловіка. Він подав заявку га продовження WP 11 лютого, отримав апрув 14 березня. Вже сьогодні отримали паперову копію. Ні мілітарі, ні чогось іншого не просили і нього.
-
То не вільний слот. Було повідомлення на е консул, що у. Них там якась технічна робота. Зараз взагалі дивно показує час і багато вільних слотів
-
Мені ще треба докласти для продовження WP
-
не хотіли давити ніяк,,я настояла щоб дзвонили до менеджера.Я голосно сказала що працюю офіційно, принесла лист з роботи який не хочуть брати до уваги..
-
Дуже дякую!! В нас ще валідний WP, але с з тими термінами скоро може стати невалідним, дуже переживала щодо OHIP. Добре, що такий варіант є, а то думала, що без валідного WP взагалі без варіантів отримати🙈
-
В яке саме місто у вас був запис?
-
дякую
-
Так пишіть на цю пошту. Там відповідають.
-
В них все є в базі
12 Jan 2024, 17:45
466735/471704
3 minutes ago