PR CUAET
-
Мені ще треба докласти для продовження WP
-
не хотіли давити ніяк,,я настояла щоб дзвонили до менеджера.Я голосно сказала що працюю офіційно, принесла лист з роботи який не хочуть брати до уваги..
-
Дуже дякую!! В нас ще валідний WP, але с з тими термінами скоро може стати невалідним, дуже переживала щодо OHIP. Добре, що такий варіант є, а то думала, що без валідного WP взагалі без варіантів отримати🙈
-
В яке саме місто у вас був запис?
-
дякую
-
Так пишіть на цю пошту. Там відповідають.
-
В них все є в базі
-
Все правильно, ми чекаєм на WP від 6 грудня. Дали на рік до 3.18.2026
-
Странно ,потому что каждый новый сабмит заявки -это как новая заявка
-
В манітобі хочуть щоб ворк перміт був дійсний мінімум 12 міс щоб зробити хелс карту ,не беруть під увагу повну зайнятість на роботі Тільки має бути ворк перміт на руках
-
Вітаю, питання чи були випадки що прийшов лист відмова в особистий кабінет Ірсс? 64 роки,
-
Едмонтон сам візит на 18 квітня тобто це перше повідомлення і я його підтверджував
-
Доброго дня, шановні! Буду дуже вдячний за допомогу, якщо хтось стикався з подібною ситуацією. Маю повнолітню дитину (18 років), яка офіційно працює в Канаді. Під час в’їзду через відсутність паспорта їй надали Temporary Resident Permit (TRP), який закінчується в квітні 2025 року. Зараз потрібно подати на продовження TRP та одночасно подати на Work Permit, щоб змінити статус і мати змогу надалі легально працювати. Маю кілька важливих питань: 1. Чи обов’язково подавати TRP фізично поштою, чи це можна зробити через онлайн-кабінет? 2. Якщо онлайн – чи можна одночасно подати і TRP, і Work Permit через особистий акаунт IRCC? 3. Якщо фізично – на яку адресу потрібно надсилати обидві заяви (TRP та Work Permit)? 4. Чи хтось проходив цей шлях і може пояснити поетапно, як все зробити правильно? Готовий віддячити за детальне пояснення! Можете писати в приват. Щиро дякую всім, хто відгукнеться!
-
Я робила зміни але все одно анкета була видалена автоматично через 1 рік , оновлення даних ніяк не продовжило термін нашої анкети .
-
Ітак- за 19 березня -1 еліджібіліті За сьогодні - 0. Поки що 😊.
-
Я заходила на сайт вже після закінчення зазначеного часу у повідомленні про проведення робіт… слот був у наявності, але на даний момент вже його не видно 😉
-
не весело
-
Дата оновилася , бали підвищились , але анкета була видалена . Надійшов лист автоматичний , що термін анкети вийшов .
-
Що саме у Вас?
-
Доброго вечора, Я можу Вам допомогти.
12 Jan 2024, 17:45
466748/468835
2 minutes ago