PR CUAET
-
А що вже потрібно тільки особисто забирати?
-
Есть военники временные где написано не служил. Это ирсс как раз и просит
-
Цікаво, а до тих хто служив якщо всі доки є, ніяких більше питань нема?
-
Добрий день. Можливо є тимчасове посвідчення військовозобов'язаного? Там вказано що не служив...Такі посвідчення видавали замість військового квитка+ описати статті закону, і хронологію навчання
-
піти в консульство й так треба буде за справкою про несудимість
-
Чек додала до документів в самому application for permanent residency, в своєму акаунті - там же, де додавалися інші документи, такі як копія паспорта, employment letter і тд
-
Да неужели? Чего проще убивать украинцев за днр а потом податься на пр и написать не служил бежал документы потерял?
-
Нема ніяких офіційних документів чого не служив ні у кого
-
7. Консультант на основі ваших відповідей у анкеті заповнює акаунт WES та все їм надсилає. 8. Останній контрольний зізвон консультант здійснює після того, як відправив усі файли та надсилає на пошту логін та пароль він кабінету WES. 9. Час очікування евалюації 15 днів. Переписку прикріплю, щоб вам було легше орієнтуватися.
-
Доброго дня. Хочу поділитися своїм досвідом евалюації диплому через WES БЕЗКОШТОВНО. Самі ви це зробити не зможете, потрібно звернутися до організації Achev, яка зробить усе за вас. 1. Переходите за посиланням: achev.ca/contact-us/#contactus 2. Гортаєте вниз сайту до форми на бірюзовому фоні "Need to Contact Us?" 3. Вказуєте своє ім'я, емеїл, та пишете: "Hello. I have information that your organization helps in the evaluation of diplomas for Ukrainians. Could you help me? Thank you." 4.На наступний день вам напишуть на вказаний вами емеїл, де вас попросять надати свій номер телефону. 5. Коли вам зателефонують, вас запитають з якою метою вам потрібна евалюація; дадуть відповідь на питання, що вас цікавлять. 6. Вам надішлють інструкції на пошту, а саме: надіслати фото Work Permit, фото диплому з додатком (я вклала все у 1 pdf файл), та заповнену анкету сайту (її надішлють вам на емеїл, нічого шукати не потрібно).
-
Я то спокоен просто не понятна ваша реакция, здесь делятся опытом и я делюсь своим причем бесплатно
-
Ну та вот іменно, вони посилаються на один закон, і поняття не мають що у нас дуже багато людей не служило-або просто хочуть заставити всіх піти в консульство. Я не знаю
-
Доброго дня! Таке питання знімаю обмеження з work permit на себе і чоловіка. І тут питання Are you accompanying a family member who has status in Canada ? Так чи ні, я так розумію це та людина яка вже має піар , чи ні?
-
So if I'm not here alone with my husband in the same status, the answer is yes?
-
так они ж не спрашивают воевал или нет. они спрашивают служил ли
-
Никак. Они спрашивают служил или нет воевал или нет. Если была отстрочка а потом пошли воевать и скрыли от канады. То очевидно какие последствия будут
-
до 13го здається з 18-ти
-
типу 20-27?
-
а починався з 20?
-
Не надо прикидываться. Есть те кто воевали за днр а теперь лезут в канаду когда поняли что великая россия дала им по итогу. При этом прикрываясь украинским паспортом
12 Jan 2024, 17:45
46676/426719
4 minutes ago