PR CUAET
-
Ничего. У Вас написано что Вы надаєте квитанцію
-
У мене не відображається і на руках не маю( час іде, вже нервую🙈
-
Розумію.. але порівнюємо ж з попередньою статистикою нашої ж стрічки🫣 нам лишається лише надіятись, що тут грудневих мало або що ось як дадуть в пʼятницю за тиждень штук 10😂
-
Мені здається, що еліджибілиті видають активніше на початку місяця, під кінець дають десь-колись, неактивно
-
Мені теж так здається.😊 Але ж це "статистика"нашої стрічки. Можливо хтось не написав нам свій апдейт. Хтось не знає про цей чат.... Будемо сподіватися, що IRCC працюють "не покладаючи рук"😂.
-
Я подавалась 24, пока что ничего
-
Цього року в CRA якийсь глюк в системі. У багатьох людей деякі форми не відображаються, коли вони вже були подані роботодавцем. Головне, щоб усі форми були на руках у такому впадку
-
Я мала на увазі Пошта, дип пошта, ви не замовляли ніяку доставку типу DHL..?) я в курсі, що це консульство..)
-
Ольга - чудовий бухгалтер. Звертайтесь до неі.
-
Дякую вам за відповідь! Сподіватимемося!🤞😊
-
Дякую.
-
Дякую.
-
Не хочу вас обнадіювати, маю таку ж проблему як і ви, але читав за останні тижні українських посадовців, що наче скоро мають бути якісь новини і зміни для чоловіків з проблемними обліками і тих у кого закінчуються паспорти.
-
Approval in principle (stage 1)
-
Доброго вечора. Можливо хтось евалював диплом про закінчення 12 років навчання у Пакистані. Будь ласка, відгукніться.
-
А, ні, нічого не замовляв, буду з консульства сам забирати)
-
Сім'я двоє дорослих і дитина 14 років Онтаріо
-
У вас сімейна заявка чи окремі?
-
Я позначала що не здавала медицину, хоча папери на руках, і отримала відкритий ворк перміт без додавання
-
Підкажіть будь-ласка, чи хтось чекає на WP з 2 листопада 2024, чи це тільки у нас так , а всім за 2-3 тижні дають?
12 Jan 2024, 17:45
466826/471249
3 minutes ago