PR CUAET
-
Ольга - чудовий бухгалтер. Звертайтесь до неі.
-
Дякую вам за відповідь! Сподіватимемося!🤞😊
-
Дякую.
-
Дякую.
-
Не хочу вас обнадіювати, маю таку ж проблему як і ви, але читав за останні тижні українських посадовців, що наче скоро мають бути якісь новини і зміни для чоловіків з проблемними обліками і тих у кого закінчуються паспорти.
-
Approval in principle (stage 1)
-
Доброго вечора. Можливо хтось евалював диплом про закінчення 12 років навчання у Пакистані. Будь ласка, відгукніться.
-
А, ні, нічого не замовляв, буду з консульства сам забирати)
-
Сім'я двоє дорослих і дитина 14 років Онтаріо
-
У вас сімейна заявка чи окремі?
-
Я позначала що не здавала медицину, хоча папери на руках, і отримала відкритий ворк перміт без додавання
-
Підкажіть будь-ласка, чи хтось чекає на WP з 2 листопада 2024, чи це тільки у нас так , а всім за 2-3 тижні дають?
-
Мій слот, коли я відмовилась (точніше замінила) не з'явився у вільному доступі, а потім людина відписалась що по черзі їй прийшло (якраз мій час був).
-
Не будет никаких проблем. Важно сделать ипотеку у monoline lender через брокера чтобы уменьшить потенциальный штраф за разрыв контракта
-
Дякую за відповідь, добре що ми не одні такі, бо старі WP закінчуються, то якось нервуємося , що всі отримують так швидко, а в нас тиша
-
Сімейні заявки розглядаються довго. Друзі чекають з липня. Ми теж з листопада
-
Хелс картку, водійське посвідчення
-
Health card ще
-
Так само, 5.12.2023, Монреаль. В липні 2024 тільки АОР і біометрія.
-
Швидко отримують ті хто подавався сам. Не переживайте, всім розглянуть рано чи пізно.
12 Jan 2024, 17:45
466834/471788
4 minutes ago