PR CUAET
-
І взагалі можливо ви якийсь бот бо пишите кацапською
-
Строкової зараз взагалі нема
-
мені от цікаво - такі дозапроси почастішали на якісь конкретні імміграційні програми чи це рандом і може бути у кожного по будь-якій програмі?
-
🫠🤦♀️
-
А в нас зараз які вікові обмеження по призову на строкову? 27 чи 25?
-
А про что я пишу? Именно про аос
-
Доброго дня, чи є такі хто служив контракт але по закінченню його не отримали військовий квиток ? І наразі без нього в Канаді?
-
Бо це провінційна програма і їх цікавить тільки той досвід, який відноситься до умов програми
-
А как вы измените прошлое. Вы же не можете свой прошлый стаж поменять
-
Все понятно. Даже людина поняла а вам не понятно :)
-
Thank you!😊
-
Sure, because you're a main applicant and then, you should add him and his application as well
-
Вообщето то там несколько вопросов. К тому же эти в днр вообщето служат в армейских формированиях а не просто тае бегают с автоматами
-
Ну вам же нужны детали, вы и подстроиться должны. Например, идете к доктору или на работе, вы общаетесь же на языке понятном, или английский или франсе, верно? Ну это мы отвлеклись от темы. Давайте по сути темы
-
Ну так цей абстрактний днрівець просто не подасть рашкованський воєннік, а тільки пустий українській
-
То ж не моя проблема)
-
Та то не мой вопрос был)
-
Та а смысл, если я его не знал раньше то он мне здесь и в других странах не пригодится. Достаточно, что я на пяти языках говорю)
-
Задайте вопрос я вам отвечу
-
Днр дают рашкованский военник. В военники информация где и кем служил. Дальше идет проверка.
12 Jan 2024, 17:45
46703/433599
less than a minute ago