PR CUAET
-
Так - заповнюєте 3-ю сторінку - вписуєте ту особу, яка буде отримувати. Але ця форма залишається в тієї особи, яка буде отримувати ваш паспорт. Ще вона повинна мати при отриманні ксерокопію вашого закордонного паспорта. Ну і звісно вона повинна взяти і свій паспорт. Все інше, що ви перерахували вкладаєте в конверт і відправляєте.PS Не забудьте, що є ще додаткова оплата, якщо ви біометрію проходили в одній країні, а візу вклеють в іншому візовому центрі в іншій країні.
-
Наразі ні. Тільки якщо робити супер візу, але все одно не ПР
-
можете через свой, если вы в gckey, а не на портале, где на визу cuaet подавались. ваши первые скрины из не того портала. где вы сейчас, я не знаю
-
Знаю, цікавить чи хтось робив це офлайн.
-
А ще питання, які числа отримують АОР?
-
User Дана has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
ограничения снимаются онлайн
-
Тоесть нужно создать кабинет для ребенка ?? Не нужно в свой заходить ?
-
Так,я в Торонто.
-
Дякую за відповідь, розібралися
-
подача через gckey. создание нового кабинета. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html
-
Я вже думала про це. Як будуть проходити авторизацію за вас в Дії? Я на це питання не можу собі дати відповіді. Я вже думала може просто купити слот у того хто буде відміняти. Бо сил немає ночами ловити їх
-
Да нет, у меня хороший Английский, она сказала, что я не смогу попасть в Канаду. Но вы правы, это всегда на усмотрение офицера в итоге
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка, чи знімав хтось обмеження з WP у аеропорту в Калгарі? Наперед вдячна за відповідь!
-
Я вот опять зашла и меня ведет путь зайти в свою страницу .далее я вижу все рано то де самое …
-
Здравствуйте, напишите мне
-
Я це бачила, але виглядає дуже дивно. Може коли роздрукую буде краще. Писати 2ма мовами?
-
Напишіть сюди, це офіційний перекладач зі словацької мови в Оттаві. cons.ottawa@mzv.sk
-
Доброго дня усім! Хто знає де можно перекласти документи зі Словацької мови на англійську?
-
Доброго дня! Потрібний рецепт на ліки. Хто може допомогти?
12 Jan 2024, 17:45
467096/468508
21 minutes ago