PR CUAET
-
Підтримую 🙌🏻
-
Привіт , я в Канаді з дитиною від першого шлюбу . Батько дитини в Україні. На пр ще поки не подаємося , але в майбутньому плануємо. Дуже переживаю чи зможу потім взяти дозвіл для пр від батька. Чи можна це зробити тепер поки є можливість. Чи цей документ має якийсь термін ?
-
Дякую)
-
То не повязано з пр
-
Без ПР?
-
User Юлия Митрофанова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Якщо в дитини є дісабіліті, то будуть ще одні дитячі, dtc.
-
User Ирина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Підкажіть будь ласка. Мені прийшли GST бенефіти і трилліум. Сумми не маленькі. Я вирішили що вони мені не належать і що це помилка, подзвонила в сра а мені відповіли що це для мене починаючи з 2021 року. Але я приїхали сюди лише у 2023. Вони все одно наполягають що то мої кошти. У зв'язку з цим , в мене питання, чи зможу я бачити у власному аккаунті свої бенефіти на дітей і так далі? Вони всі приходять на моє ім'я, а я навіть не маю аккаунта. Зробили з чоловіком сімейну декларацію, чи треба мені ще зробити окрему на себе, щоб мати змогу створити аккаунт ? Щиро дякую за відповідь.
-
Так, мамі потрібно подавати окрему декларацію.
-
Щодо перекладів є одне правило: ми самі чи наші родичі не можуть їх підтверджувати. Ви можете перекласти самі, але домовитися, щоб офіційно було посвідчення іншої особи. Думаю, щодо довідки також. Її може підписати директор.
-
User Карина has been kicked from the chat because this user is in spam list