PR CUAET
-
Без ПР?
-
User Юлия Митрофанова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Якщо в дитини є дісабіліті, то будуть ще одні дитячі, dtc.
-
Подивіться статистику в Хронології 90% людей отримують еКопри між 80-100 днями очікування після порталу 2 Певна кількість - чітко після 90 днів, якщо це будні
-
User Ирина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Дуже дякую
-
А дитячі з dtc мають обмеження по доходу?
-
Марна справа надіятися на цих жертв тюрбанної навали
-
Я з 8 січня
-
Так, але ті хто п2 отримали в 2025 по хронології отримують через кілька днів/тижнів. Надіялась, що і нам так пощастить)
-
Підкажіть будь ласка. Мені прийшли GST бенефіти і трилліум. Сумми не маленькі. Я вирішили що вони мені не належать і що це помилка, подзвонила в сра а мені відповіли що це для мене починаючи з 2021 року. Але я приїхали сюди лише у 2023. Вони все одно наполягають що то мої кошти. У зв'язку з цим , в мене питання, чи зможу я бачити у власному аккаунті свої бенефіти на дітей і так далі? Вони всі приходять на моє ім'я, а я навіть не маю аккаунта. Зробили з чоловіком сімейну декларацію, чи треба мені ще зробити окрему на себе, щоб мати змогу створити аккаунт ? Щиро дякую за відповідь.
-
Так, мамі потрібно подавати окрему декларацію.
-
Дякую, тобто не має потреби мені робити окрему декларацію? І ще питання, як нам зробити звіт про попередні роки, 22, 21, коли ми не були в Канаді? Бо вперше коли робили декларацію, не вказали дохід за попередні роки.
-
Щодо перекладів є одне правило: ми самі чи наші родичі не можуть їх підтверджувати. Ви можете перекласти самі, але домовитися, щоб офіційно було посвідчення іншої особи. Думаю, щодо довідки також. Її може підписати директор.
-
User Карина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
У своєму аккаунті навіть якщо він сімейний ви будете бачити всі кошти які маєте отримати, дитячи до червня наступного року, якого числа ,скільки, там є вся інформація
-
Якщо немає journeyman or red seal - То ви не мали отримаувати 10 балів
-
Просто IRCC дуже вас полюбила і не хоче відпускати. 🥹 Але це вже починає виглядати як харасмент 😠
-
А у суб можна продовжити паспорт?
-
Скажіть, будь ласка, коли ви подавались?
12 Jan 2024, 17:45
467241/469303
9 minutes ago