PR CUAET
-
Так, але ті хто п2 отримали в 2025 по хронології отримують через кілька днів/тижнів. Надіялась, що і нам так пощастить)
-
Підкажіть будь ласка. Мені прийшли GST бенефіти і трилліум. Сумми не маленькі. Я вирішили що вони мені не належать і що це помилка, подзвонила в сра а мені відповіли що це для мене починаючи з 2021 року. Але я приїхали сюди лише у 2023. Вони все одно наполягають що то мої кошти. У зв'язку з цим , в мене питання, чи зможу я бачити у власному аккаунті свої бенефіти на дітей і так далі? Вони всі приходять на моє ім'я, а я навіть не маю аккаунта. Зробили з чоловіком сімейну декларацію, чи треба мені ще зробити окрему на себе, щоб мати змогу створити аккаунт ? Щиро дякую за відповідь.
-
Так, мамі потрібно подавати окрему декларацію.
-
Дякую, тобто не має потреби мені робити окрему декларацію? І ще питання, як нам зробити звіт про попередні роки, 22, 21, коли ми не були в Канаді? Бо вперше коли робили декларацію, не вказали дохід за попередні роки.
-
Щодо перекладів є одне правило: ми самі чи наші родичі не можуть їх підтверджувати. Ви можете перекласти самі, але домовитися, щоб офіційно було посвідчення іншої особи. Думаю, щодо довідки також. Її може підписати директор.
-
User Карина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
У своєму аккаунті навіть якщо він сімейний ви будете бачити всі кошти які маєте отримати, дитячи до червня наступного року, якого числа ,скільки, там є вся інформація
-
Якщо немає journeyman or red seal - То ви не мали отримаувати 10 балів
-
Просто IRCC дуже вас полюбила і не хоче відпускати. 🥹 Але це вже починає виглядати як харасмент 😠
-
А у суб можна продовжити паспорт?
-
Скажіть, будь ласка, коли ви подавались?
-
Сьогодні купа від 9 січня вже отримали, я зі своїм 8 січня сиджу
-
Невозможно ответить на этот вопрос, не зная структуры ваших расходов. Как effectivement rate налог на прибыль выглядит ок, но невозможно сказать, пропустили ли вы какие-нибудь списания.
-
Воно зменшується після 75 тисяч, але не так драматично як звичайні
-
да, виза, вьехать - visitor record. в школу может ходить, тк у родилеля вп. медстраховку получит, если сам родитель квалифицируется на страховку
-
так, коли дохід перевищує певну суму - виплата зменшується пропорційно. На сайті CRA є інформація про те, як саме розраховують і залежність від доходу.
-
Все буде добре, пару днів різниці туди сюди А може взагалі сьогодні отримаєте)
-
Так 😢
-
Так у мене окрема декларація і свій сра аккаунт, про дохід я написала стільки скільки заробила в доларах канадських, приблизно, але цю суму треба запам'ятати, бо може ще десь знадобитися.
-
Питайте що вас цікавить, бо 99% рекомендують вчити мову 😁
12 Jan 2024, 17:45
467250/470169
4 minutes ago