PR CUAET
-
User Карина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
У своєму аккаунті навіть якщо він сімейний ви будете бачити всі кошти які маєте отримати, дитячи до червня наступного року, якого числа ,скільки, там є вся інформація
-
Якщо немає journeyman or red seal - То ви не мали отримаувати 10 балів
-
Просто IRCC дуже вас полюбила і не хоче відпускати. 🥹 Але це вже починає виглядати як харасмент 😠
-
А у суб можна продовжити паспорт?
-
Скажіть, будь ласка, коли ви подавались?
-
Сьогодні купа від 9 січня вже отримали, я зі своїм 8 січня сиджу
-
Невозможно ответить на этот вопрос, не зная структуры ваших расходов. Как effectivement rate налог на прибыль выглядит ок, но невозможно сказать, пропустили ли вы какие-нибудь списания.
-
Воно зменшується після 75 тисяч, але не так драматично як звичайні
-
да, виза, вьехать - visitor record. в школу может ходить, тк у родилеля вп. медстраховку получит, если сам родитель квалифицируется на страховку
-
так, коли дохід перевищує певну суму - виплата зменшується пропорційно. На сайті CRA є інформація про те, як саме розраховують і залежність від доходу.
-
Все буде добре, пару днів різниці туди сюди А може взагалі сьогодні отримаєте)
-
Так 😢
-
Так у мене окрема декларація і свій сра аккаунт, про дохід я написала стільки скільки заробила в доларах канадських, приблизно, але цю суму треба запам'ятати, бо може ще десь знадобитися.
-
Питайте що вас цікавить, бо 99% рекомендують вчити мову 😁
-
Дякую! Для нас це дуже цінно)
-
На федеральний не подав ще?
-
@agentKremeniuk дякуємо за допомогу у переведенні коштів, все пройшло чудово! Вас сервіс дуже на часі зараз)Буду вас рекомендувати☺️
-
Доброго усім дня . Хочу залишити повідомлення для тих кому відмінили слот у березні коли у системі був збій ! Я відразу написала до посольства Канади та прикріпила лист підтвердження. Сьогодні мені відповіли так !!!! Добрий день, На додаток до попереднього листа повідомляємо, що ми зможемо Вас прийняти 19.06., але після 14.00 (за Оттавою). Підготуйте документи за списком, зазначеним на веб-сторінці Посольства, копії, оплату. Дякуємо за розуміння. Пишить і пробуйте їм усе пояснити !!! Я відмовилась , так як вчора спіймала слот на вересень ! Всі бажаю успіхів 😉💫
-
17.02
12 Jan 2024, 17:45
467255/474070
4 minutes ago