PR CUAET
-
User Анна Крымова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Добрый день. Есть какие-либо обновления от поставщика софта?
-
Враховуючи наші обставини , вони нас приймуть. В чоловіка білети куплені ДО відміни , він про це сказав . Фух … але сказали доведеться почекати , ну то вже єрунда
-
Я хочу сьогодні, або вчора 😂
-
Ми теж отримали відповідь тільки що !!
-
А почему подавались без него? Он появился позже?
-
Може, в кого є подібний досвід? Чи зможе мама приїхати в Канаду і подовжити WP чи отримати новий, якщо рік не була в Канаді. Приїхала в 2022 по Cuaet, 2 роки жила, не працювала. Потім поїхала в Україну. WP ще дійсний 2 місяці. Дякую
-
Загрвнаспорт есть, но подавались на трп без него. В одном письме написали, что одобрили трп и ворк пермит
-
І ще питання, чи наявніть печаток важлива? Від підприємства в мене є печатка, а от на тому витягу з реєстру немає
-
Подскажите, сколько времени сейчас занимает на выполнение запроса ATIP? Кто-то заказывал недавно?
-
Подскажите пожалуйста, пришло одобрение на вп? Или трп тоже? Вы подавались с паспортом?
-
Подавались жене на wp в марте 2024, в ноябре пришел отказ из-за того, что она въехала по sjtd. В январе 2025 подалась на trp+wp. Сегодня пришло одобрение.
-
Моя мама проходила біометрію в Україні
-
Подскажите кто то в курсе? А если подал на Ворк пермит а письмо не пришло что ты можешь продолжать работать? Ты все равно можешь или надо обязательно письмо?
-
www.ramq.gouv.qc.ca/en/citizens/health-insurance/register ось переходите за лінком і все заповнюєте для кожного члена родини
-
Ви знаєте як саме подати бо там постійно одні ж і ти запитання які водять покручу і все
-
Можна, подаєте онлайн.
-
Провінція Квебек
-
Доброго дня скажіть якщо до закінчення медичної карти залишилось менше місяця чи можна онлайн подати заявку на продовження медичної карти?
-
Не знала такого, в любом случае спасибо за ответ)
12 Jan 2024, 17:45
467276/473578
2 minutes ago