PR CUAET
-
Спасибо Елена, получается что выход только ждать,...
-
Брала імейл з сайта Оттави
-
Напишіть будь ласка email куди писати , дякую
-
Дуже за вас рада. Я їм написала вже два листа, поки що тиша.
-
Добрый день. Подскажите, какие сейчас сроки продления Study Permit ребенку? Подавалась в 4 февраля. Был срок 4-6 недель. Уже истек. Думаю, уже звонить или пока в норме и у них там свои задержки
-
Добрий день,може хтось мав досвід додавання нових документів на WP,коли документи вже знаходяться в IRCC
-
Якщо раптом ніхто не відповість. Я робив там візу ще у 2022, якраз почалася війна. То у Кракові черга була на пів року, але десь через місяць полювання на слоти вдалося перенести на ближній термін я міняв у травні і був слот через пару тижнів. Але у Варшаві ситуація була значно краща. Я там одразу взяв дітям десь через 2-3 тижні на день реєстрації. Тому може розгляньте краще Варшаву. Там 3 години поїздом чи автобусом від Кракова.
-
Сьогодні почали отримувати. Чекайте. Та і в нас дата через 10 днів вже
-
Продление???🤯 вроде продление же было в 2 раза быстрее. Видимо, я что-то пропустила
-
Ще скажіть будь ласка, яку тему листа ви вказували? І коли на коли у вас був запис?
-
Спасибо
-
За канадськими податковими правилами у вас буде зменшення податків або на spousal amount (якщо ви одружені), або на dependant amount (наприклад, один з батьків). Обидва зразу не може бути. Окреме вирахування на батьків на утриманні скасували роки тому (скажемо спасибі Трюдо за це). В мене така ж саме ситуація як у вас.