PR CUAET
-
Цікаво. Якщо починав служити при СССР. Потім демобілізований вже приїхав до України. Є радянський війсковий та тимчасове посвідченняя України. Все в них книжечок не було у війскоматі. Що додавати. Бо получается в Украине не служив.
-
Привет, кто ловил слоты в Оттаве,во сколько Украины их скидывает по киевскому времени ?
-
Всім привіт! А хтось мав досвід заповнення форми роботодавця, чи були якісь проблеми/нюанси з цим у Employerʼа ? Цe для FWS OINP Employer Job Offer Streams Employer Form - forms.mgcs.gov.on.ca/dataset/009-0233
-
Здесь вообщето по канадскому ловят слоты
-
Временный военник это тоже военник. Большинству кто не служил дают именно временные военники не книжечка. Имеет такую же силу.
-
Головне, щоб роботодавець захотів його заповнити
-
Так, давайте не писати так ніби це в мене 2 воєнніка. Історія була не про мене
-
Да так и я об этом же. Если у вас 2 военника. И по одному из них вы военный преступник то вы не имеете права скрывать от канады это иначе будете наказаны.
-
Я написав "абстрактний", тобто уявну ситуацію, яку ніби то офіцери намагаються перевірити
-
Порадьте будь ласка перекладача з польської на українську. Потрібно ту довідку про несудимість перекласти
-
Якщо в людини є 2 воєнніка і він вбивав людей і чинив геноцид , то покарання ircc за неправдиву інформацію це найменше що ця людина може боятися. Це як шукати вбивцю по признаку що в нього руки по лікоть в крові немовлят. В тому то і абсурдність такої перевірки
-
Да можем написать что у меня 2 военника). Я же не о вас .речь была о том что те кто не понимают почему канада докапывается до них не потому что они косили от армии а потому что они могли воевать против украины
-
Які довідки потрібно готувати перед заповненням?
-
Добрий день! Чи може хтось допомогти з заповненням самостійно проконсультувати як заповнювати всі дані на pr?
-
В теорії записи у трудові книжці можуть слугувати доказом шо ти не воював але і вони не у всіх є , бо Україна - країна зарплат в конвертах. Да і не факт шо проканає
-
А выехать из Канады я же могу? Мне потом же просто могут передать карту и я въеду?
-
Теоретически если человек работал и его забрали то делается запись о том что он временно не работает а служит.
-
Так, або подавати на одноразовий документ для Пр для вїзду
-
Я незнаю , кажу в теорії Питання чи хочуть вони розбиратись в сторонніх документах на які вони не давали запит і проводити «розслдування» Можливо такого роду доки знадобляться якщо дійде до суду наприклад
-
После Екопр виза не действует, нужно ждать По карты
12 Jan 2024, 17:45
46737/433137
3 minutes ago