PR CUAET
-
Привіт , я в Канаді з дитиною від першого шлюбу . Батько дитини в Україні. На пр ще поки не подаємося , але в майбутньому плануємо. Дуже переживаю чи зможу потім взяти дозвіл для пр від батька. Чи можна це зробити тепер поки є можливість. Чи цей документ має якийсь термін ?
-
Вітаю, підскажіть , будь ласка, чи були випадки відмов по причині, що аплікант немає доходу. Я запитую тому що прийшов запит на financial information і в ньому вказано : Your application for permanent residence could be refused if you are not self-supporting. Мама проживає з нами і домогає. На роботу не ходить, допомогу не отримує
-
tr to pr
-
Ми не додавали нічого, наша стара медицина в них є. Довго нічого там не було, але на днях поставили passed. Подача 3 липня.
-
Також цікавить , можна і мені інформацію в приватні будь ласка
-
Дякую) Це все стосується дорослого, а у дитини ще немає внутрішнього паспорта, чи достатньо для нього бути прописаним в паспортах батьків?
-
Добрый день. А по обычному IRCC телефону можно получить информацию по TRP+WP заявке на бумаге? У меня есть AOR номер
-
наша програма розглядається гуманітарним офісом і в більшості запити скопійовано з гуманітарних кейсів. тому не зважайте на такі речення
-
Дівчата, хто вчить французьку і живе в Торонто? Шукаю когось щоб практикувати.
-
CLB 7 дає додатково від 62 балів і більше. Це далеко не "французька макс", це трохи ліпше за середній рівень.
-
Елена а вы не можете подсказать,мы не поставили правильно галочки в форме 5710 . Можно будет когда они нам присвоят номер как то им отправить эту форму только с правильными галочками?Или это не возможно?