PR CUAET
-
Дякую) Це все стосується дорослого, а у дитини ще немає внутрішнього паспорта, чи достатньо для нього бути прописаним в паспортах батьків?
-
Добрый день. А по обычному IRCC телефону можно получить информацию по TRP+WP заявке на бумаге? У меня есть AOR номер
-
наша програма розглядається гуманітарним офісом і в більшості запити скопійовано з гуманітарних кейсів. тому не зважайте на такі речення
-
Дівчата, хто вчить французьку і живе в Торонто? Шукаю когось щоб практикувати.
-
CLB 7 дає додатково від 62 балів і більше. Це далеко не "французька макс", це трохи ліпше за середній рівень.
-
Елена а вы не можете подсказать,мы не поставили правильно галочки в форме 5710 . Можно будет когда они нам присвоят номер как то им отправить эту форму только с правильными галочками?Или это не возможно?
-
Я думаю можно... Мы звонили но они нас не видят так как нет у нас номера
-
Я у Ванкувері, але дякую за пропозицію ❤️ Чи є тут хтось із Ванкуверу, хто планує найближчим часом летіти до України? Потрібно передати документ. За винагороду 💲
-
дякую ! Тобто прикріпляти виписку з банку не потрібно?
-
Спасибо большое
-
там взагалі нічого крім фото не має можливості прикріпити. Все треба приносити на інтерв'ю. До речі, те що чоловік вже в США, може навіть нашкодити, але іноді можна написати супровідний лист, що він обіцяє вас супортити і гарантує випхати вас через певний період часу. Те, що він там, може бути як ризик, що ви не виїдете у відведений час і будете там сидіти нелегально.