PR CUAET
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка як краще зробити. В дитини 11 років, 5 травня закінчується Visitor record. Краще подавати на продовження Visitor record чи подати на новий Study permit?
-
Проверила.Пришел!!
-
Якщо в нього нема статусу (ворк перміт, стаді перміт, візитор рекорд), або ж refugee claimant, то, на жаль, лише купувати приватну страховку.
-
Звісно) канаді потрібні 20 річні самотні люди з 3 річним досвідом роботи + хоча б рік проф роботи в канаді + готові вчити френч )))🤣
-
Це просто експеримент. Реальна французька 7/8/7/6
-
Мене найбільше з тою французькою бісить фейковість))) ну бо все одно навіть якщо ми вивчимо французьку до В2, ну не будемо ми спілкуватись нею. Невелика кількість робіт поза квебеком в приватному секторі потребує французьку. Тому англійська все одно буде основна. Та й таке)
-
Спасибо за хорошую новость. Надеюсь и мой пришел
-
Торонто
-
Какое консульство?
-
Ні, не реальна, нажаль. Реальна одна 6.
-
У мене враження що тепер 100 балів і залишиться за френч) тобто бал сес не сильно впаде мабуть
-
За французьку добавили 102 бала, за LMIA нічого
-
Це в вас реальна французька чи заради експерименту? Якщо реальна ви б вже з ІтА були, сьогодні
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка як краще зробити. В дитини 11 років, 5 травня закінчується Visitor record. Краще подавати на продовження Visitor record чи подати на новий Study permit?
-
А ви не знали? Так, реально покупають, особливо індуси. Чого ж її і відміняють. Бо даже тариф є для ЛМІА. Вже індустрія у них налажена.
-
Я не можу знайти в Монреалі ....всі відмоаляють, кажуть не роблять велике з параметрами як на паспорт, може хтось робив к Монреалі? Напишіть будь ласка адресу
-
Там має стояти відмітка CUAET. Тоді зможе. Треба просити про це офіцера міграційної служби аеропорту. Нема гарантії, що дадуть такий візитор рекорд/ворк перміт з позначкою КУАЕТ, але шанс є.
-
Дякую. При візотор також можна податись на ohip ?
-
-
І мені цікаво :)
12 Jan 2024, 17:45
467609/470790
3 minutes ago