PR CUAET
-
Там має стояти відмітка CUAET. Тоді зможе. Треба просити про це офіцера міграційної служби аеропорту. Нема гарантії, що дадуть такий візитор рекорд/ворк перміт з позначкою КУАЕТ, але шанс є.
-
Дякую. При візотор також можна податись на ohip ?
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка як краще зробити. В дитини 11 років, 5 травня закінчується Visitor record. Краще подавати на продовження Visitor record чи подати на новий Study permit?
-
І мені цікаво :)
-
Что значит покупают? Взятку дают или как?
-
Логічна думка, тільки не думаю що 100 балів за французьку це остаточний варіант тоді, бо виходить що за мови можно буде набрати аж 200 балів, а за роботу і стаж тільки 100. Якщо вони націлені вибрати саме людей які вже в Канаді і десь працюють, ці бали якось повинні перерозподілити по іншим категоріям типу х'юман кепітал, та ж робота
-
LIMA покупають, а французьку не купиш
-
Моєму 18.У 17 він виїхав з України
-
Моєму 18.
-
Ні, просто це не ок по відношенню до інших українців, які теж можуть бути розробниками і нічим не гіршими, а навіть кращими.
-
Старший тестувальник шаурми😁
-
Підкажіть БУДЬЛАСКА як дістати позначку GUAET на листі що ми чекаємо на work permit ? Бо стикнулись з такою ситуацією : Вчора поїхали поновити свої хелс карти, а нам сказали що потрібно шоб була позначка GUAET
-
Типу софтвеар розробників у шашличну?
-
🧡🧡🧡🧡🧡 🧡🧡🧡🧡🧡🧡
-
А де я це написала?
-
Так, або по знайомствах роблять. Я коли шукала роботу на Job Bank мені дивували вакансії розробників в шашличні десь в брамптоні 😂
-
☺️😉😌😌☺️😉☺️
-
Тож Ви хочете робити так само?
-
Я запитала це у свого бухгалтера. Вона сказала, що почекати, бо не встигли всім нарахування зробити.
-
❌❌❌ Не переходимо на флуд Бот буде чистити і надавати функції 1/3 згідно з правилами спільноти⚠️
12 Jan 2024, 17:45
467625/470790
3 minutes ago