PR CUAET
-
Старший тестувальник шаурми😁
-
Підкажіть БУДЬЛАСКА як дістати позначку GUAET на листі що ми чекаємо на work permit ? Бо стикнулись з такою ситуацією : Вчора поїхали поновити свої хелс карти, а нам сказали що потрібно шоб була позначка GUAET
-
Типу софтвеар розробників у шашличну?
-
🧡🧡🧡🧡🧡 🧡🧡🧡🧡🧡🧡
-
А де я це написала?
-
Так, або по знайомствах роблять. Я коли шукала роботу на Job Bank мені дивували вакансії розробників в шашличні десь в брамптоні 😂
-
☺️😉😌😌☺️😉☺️
-
Тож Ви хочете робити так само?
-
Я запитала це у свого бухгалтера. Вона сказала, що почекати, бо не встигли всім нарахування зробити.
-
❌❌❌ Не переходимо на флуд Бот буде чистити і надавати функції 1/3 згідно з правилами спільноти⚠️
-
Зареєструвався у резерві через Приват
-
Багато агентів продавали ЛМІА, буквально. Хтось підробкою пакета, хтось «іншими шляхами». Про це неодноразово писало IRCC
-
"Some benevolent and life giving." ▪️Usual English: She was kind and always helped others in need. ▫️Advanced English: The billionaire was known for his benevolent contributions to charity. #eloquent_listening
-
Реально можна попросит про це? Бо я вважала , що в разі як попросити про це імміграційного офіцера - це наче як ти обманюєш гавермент. І може призвести до поганих наслідків
-
Здравствуйте! Подскажите, кто подавался почтой на продление OWP и TRP, какие формы прикладывали: только IMM5710 или еще IMM5708? И нужен ли чеклист, и если да, то 5557е? Спасибо заранее
-
Ні, це лише якщо просити про щось незаконне або пропонувати хабар.
-
Можна просто звичайно зробити фото на паспорт але щоб вони скинули на імейл. Потім в жан кутю є автомат якому можна скинути фото і він роздрукує.Я так робила своїй дитині паспорт але там розміри інші 4х6, в посольстві прийняли
-
А так - він прилетів за візою КУАЕТ і просить, щоб йому дали ворк перміт з поміткою КУАЕТ
-
В нас точнісінько така сама ситуація
-
Доброго дня, Наталя. Вибачте, що довго відповідаю, бо лише побачила ваше повідомлення. Якщо потрібна оперативна відповідь, то будь ласка телефонуйте чи пишіть мені смс напряму і я відразу відповідаю завжди. Так, звісно, якщо стосунки з рієлтором не склалися, ви маєте право розірвати договір, який підписали з ним, і в такому випадку ви не будете мати перед ним жодних обов'язків, і він також не буде мати обов'язків перед вами. Але це має бути обов'язково в письмовій формі, а не усно. Вам слід звернутися до свого рієлтора, з яким ви хочете розірвати угоду, щоб він надав вам для підпису Exclusive Buyer Representation Agreement Termination (Unconditional), і він має надіслати вам цей документ для підпису. Після підписання вами і рієлтором, ви повинні отримати копії цього документу. Також переконайтеся, що номер контракту, який ви термінуєте, співпадає з тим, що ви підписували раніше. Ви можете запросити в нього це як телефоном, так і письмово через електронну пошту. Більшість рієлторів підпишуть без проблем, адже ніхто не хоче негативних відгуків. Вони, ймовірно, запитають, чому ви вирішили змінити рієлтора, і можливо спробують щось покращити, але якщо рієлтор розуміє, що стосунки не склалися, то, звісно, підпише. З цим не мало би бути взагалі проблем, окрім того, що вам може бути некомфортно запросити розірвання контракту. Ось фото як має виглядати цей документ. Якщо будуть якісь запитання, то звертайтеся - 587-434-3907
12 Jan 2024, 17:45
467635/472081
4 minutes ago