PR CUAET
-
Ті самі питання, тому що ви включили переклад сторінки. Виключіть переклад і клацайте на оригіналі.
-
Наші вітання, перший раз прилетіли в Канаду та отримали WP пройшли медогляд ще у березні 2024 року потім виїхали з Канади , а зараз повертаємось , минуло більше року після медогляду, чи треба знову його здавати, якщо хтось знає будемо вдячні)
-
Вітаю. На 99 відсотків впевнений що відповідь буде так. Але прошу підтвердити. Category based draws IRCC робить по primary occupation? Тобто вони дивляться що заявник проставив в цьому розділі і по ньому вибирають ? Дякую 🙏
-
www.sace.ca/?fbclid=IwY2xjawJK8LRleHRuA2FlbQIxMQABHZVZeeitj31-dUaxKahvHEXhQbLyfGvxCYNvb-WFyCYCZc9xqumVVZmIQg_aem_qcE0rDdNlg-ihHuY5hpRUA
-
Ви пишете всі три заявки зʼявились в системі , в якій? Бо ми ще на початку лютого подались поштою на ТРП , точніше на його анулювання і нічого - тиша
-
www.albertahealthservices.ca/info/page16383.aspx?fbclid=IwY2xjawJK8JdleHRuA2FlbQIxMQABHTGgmp4KnaiLJO68ybHZS-cRpv5nihnyPE7cYpcpfcoy3Pl_SBrN9OCZAQ_aem_cAyN1ZiURevPfLAsKe8NWQ
-
Бо це стандартний лист і більше стосується тих, у кого ВП ось-ось закінчується. Для вас це не має значення, так як старий ВП дійсний до дати на ньому
-
МІСТО ПИШІТЬ БУДЬ-ЛАСКА
-
Коли будете на новий ВП подаватись, то попросять новий. А так - ні
-
Є хто 100% знає як краще? Бо по логіці якщо був Visitor record то його треба і продовжувати.
-
Tak
-
В їхній системі, вони присвоїли мені номера і сказали коли заявки були отримані, але AORи я отримала пізніше
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, чи можу я податися на допомогу після того, як звільнилася сама, працюючи парттайм півтора року? Живу в Онтаріо.
-
Так, після того як я їм дзвонила пару раз , вони сказали мені відправити в інший processing center і кинули адресу на email. В онлайн заявці тільки explanation letter я додала, написала що я маю TRP і подалася поштою на TRP +WP, через веб форму додала докази про доставку і оплату поштової заявки, попросила не відхиляти онлайн заявку і розглянути все разом
-
вот оно, решение запросить номер теневой анкеты на wp t.me/prcuaet/361721/532163
-
Три на TRP+WP подані поштою і одна онлайн на WP, разом виходить 4
-
нет правила, что продолжать только то, что было. это ваш выбор
-
Тобто в самому профілі IRCC де можливо дивитись , чи є сдвіг по ВП там і про ТРП повинно бути?
-
Можна і так, і так. Можете продовжити візитор рекорд, можете податися на стаді перміт
-
Три заявки - це дві TRP+WP поштою обидві до Едмонтону чи на різні адреси??? і третя онлайн WP?
12 Jan 2024, 17:45
467755/470774
less than a minute ago