PR CUAET
-
давайте замість додумувань шо вони там хочуть може задамось питанням чи були реальні випадки відмов у пр тим хто ненадав докази служби/не служби в армії або надав не такі як вони хотіли б
-
Дочери дали визу на 1 въезд, какой алгоритм действий после приезда, что б получить новую визу. Спасибо большое
-
А я разве писал что вы должно это доказывать. Нет речь о том что документы нужно честно подавать и описывать как есть. Второе военники у людей есть. Их массово обновляли с 2014 г вызывали в военкоматы сверяли списки приписные изымали и давали временные военники. Те кто ныкался все это время с приписным от военкомата пусть теперь поясняют это ирсс. Это их проблемы. Нарушили порядок учета в украине.
-
Ну я не знаю скільки вам років, перепрошую. Та і їх не хвилює це, в них є паттерн за яким треба працювати і все
-
Приписне?
-
Тоді треба доказати це, з їхньої логіки, в нас всіх 40 мільйонів відразу призивають і у всіх мають бути білети
-
Можно попросить вас указать где написано что стаж работы, например апрентисом пламбера, не засчитывается в общий стаж? Если мы говорим о AOS. При всем уважении, не видел ничего подобного, многие работают апрентисами без лицензии.
-
Мій чоловік служив строкову в Україні в 1997, але військовий квиток старого радянського зразка, і я тепер думаю, що треба писати лист пояснення стосовно цього.
-
Якось тупо доказувати шо ти не вбивав людей. Якшо немає справки шо не вбивав то це ж не значить шо вбивав. Це їх обов‘язки перевіряти правдивість інфи. Враховуючи сітуейшн в Україні , дуже мало хто має документальне підтвердження не служби в армії. Як раз якщо служив -легше доказати , особливо якщо період прийшов не на Ато/оос або 2022. Пахне це все судами і тяганиною на які напевно не у всіх є час
-
а виїхав після лютого 22-го?
-
в мене відстрочка до 19 років чомусь, хоч призов був з 20🙄