Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t637474570T Offline
    t637474570T Offline
    Viktoriia
    wrote on last edited by
    Добрий вечір. Скиньте,будь-ласка,посилання,як продовжити візу на основі Work Permit,перебуваючи в Канаді.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    А редагувати не можна? Розтягнути стовпчики?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Леся
    wrote on last edited by
    Беріть з собою в консульство той протермінований паспорт теж. Під час подачі документів на новий паспорт кажете, щоб вони його анулювали, і тоді не буде проблем з виготовленням нового. Тільки може спробуйте їх попросити, щоб дали вам якесь підтвердження, що вони його у вас забрали для анулювання. Бо тут давніше в чаті хтось писав, що мав проблеми: ось так віддав в консульство третій паспорт, вони мали його анулювати, але, як потім виявилося, забули це зробити та ще й загубили той паспорт. То людина мала додаткової мороки з тим, бо мусіла звертатися в поліцію, щоб ті дали якусь довідку чи що (вже не пам'ятаю деталей) про те, що вона загубила той паспорт, і аж тоді консульство нарешті його анулювало. Тому варто одразу просити у них якесь підтвердження, що вони його у вас забрали.
    1 Reply Last reply
    0
  • t510490083T Offline
    t510490083T Offline
    Dante Salvatore
    wrote on last edited by
    Читав тут, що біометрію після сплати можемо чекати від 4 до 6 місяців. З особистого прикладу; отримав запит на сплату біометрії 20 лютого, сплатив та завантажив через веб форму у той же вечір та наразі ніякої відповіді окрім «підтвердження отримання документу» не дістав. Перевіряю імейл щоденно. Також не забуваю перевіряти спам. Але теж - нічого. Тож, можна сміливо вірити інформації з цього чату. Тільки сподіваюсь, що вони не будуть затримувати більше ніж звиклі 4-6 місяців.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5170931317T Offline
    t5170931317T Offline
    Артем
    wrote on last edited by
    Добрий вечір!! в мене є одне питання якщо я хочу податись на пр в Онтаріо але я вже як 7 місяців в Квкбку знаю французьку на B2 тільки ще ніде не працював не маю роботи мені 17 то цей час мені зарахується в Онтаріо ті 7 місяців шо я був в Квебеку? Чи ні 🙅
    1 Reply Last reply
    0
  • t548085097T Offline
    t548085097T Offline
    Наталья Оввиомо
    wrote on last edited by
    Так, напишіть їм імейл і поясніть ситуацію, нам так дитині продовжили на 3 місяці, поки ми чекали новий ВР .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    😀😀😀🇺🇦😀🟣😀 на тему СПОНСОРСТВО. ✨Дата та час: 23 березня 6:00 PM EDMONTON 8:00 PM TORONTO ✅Організатор вебінару: Телеграм-чат для новоприбулих українців у Канаді http://t.me/prcuaet ✅Спікер: ліцензований міграційний консультант Богдана Степаненко-Липовик License: # R707276 Email: [email protected] 💡Опис вебінару: Розглянемо важливі аспекти, пов’язані з отриманням посвідки на проживання в Канаді через спонсорство, а також детально ознайомимося з типами спонсорських імміграційних програм: - Спонсорство чоловіка/дружини/цивільного партнера; - Спонсорство дітей; - Спонсорство батьків; - Спонсорство для одиноких людей з постійним імміграційним статусом в Канаді; - Спонсорство осиротілих родичів. ❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/UMwnNP3hV3ZRwBjP8 #спонсорство #sponsorship
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    🧡🧡🧡🧡🧡 🧡🧡🧡🧡🧡🧡
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Оксана
    wrote on last edited by
    Кажется, нужен нок 1,2,3
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr @VladKnsh Гарних усім вихідних 😎
    1 Reply Last reply
    0
  • t756406169T Offline
    t756406169T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    youtu.be/ZrmJas296XQ?si=E567k1EElyNMDXva&sfnsn=mo
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Тарас
    wrote on last edited by
    Walk-in clinic, або телемедицина. Rocket Doctor/Telus Health якщо Ви знаходитесь в Альберті. БК чи Онтаріо
    1 Reply Last reply
    0
  • t1408045963T Offline
    t1408045963T Offline
    Маша Казанцева
    wrote on last edited by
    Та мне тоже так кажете но открыла сайт то пишут только ограничения в сельскохозяйственном, а так неважно какой нок ( информация да февраль 25 года ) Я не себе , мне просто интересно что курят мои латиносы , если думают что сертификат об окончании курсов на слб 5 подходит для этого 🤓
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Тарас
    wrote on last edited by
    Uptown Dental
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костянтин
    wrote on last edited by
    Якщо ви маєте на увазі виготовлення нового паспорта, то в Торонто і Оттаву потрібно привозити роздруковане фото 10на15 см(4на6 інчів). Його сканують.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5699241010T Offline
    t5699241010T Offline
    Olesia Vereshchak
    wrote on last edited by
    tiahealth.com/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    👌 👋
    wrote on last edited by
    Якщо в мене в primary NOC вказано той самий за яким я працюю безперервно останні 1.5 року і ongoing. В цьому випадку попадаю під category based ? Бо за Вашими даними наче все ж так і є і так і має бути… Просто цікаво звідки вони беруть шо професія підпадає під певну категорію (допустимо освіта). З primary NOC чи з work history ? Дякую. Бо шось починаю плутатися.
    1 Reply Last reply
    0
  • t713843359T Offline
    t713843359T Offline
    Olia Nadverniuk
    wrote on last edited by
    Дякую 🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t5170931317T Offline
    t5170931317T Offline
    Артем
    wrote on last edited by
    Добрий вечір всім! Можете підказати будь ласка яка робота підходить на пр в Квебеку який noc потрібен мені 17 в Монреалі вже 7 місяців знаю 2 мови на B2 але не знаю яка робота підходить можете допомогти будь ласка)
    1 Reply Last reply
    0
  • t713843359T Offline
    t713843359T Offline
    Olia Nadverniuk
    wrote on last edited by
    Щиро дякую
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.