PR CUAET
-
Тільки новий
-
Підкажіть БУДЬЛАСКА 🚨🚨 Бо я вже не можу Я складаю форму 5710 на новий work permit Але не можу зрозуміти де я мушу дати новий паспорт а де старий
-
Новий паспорт я отримав в січні цього року, але в старому всі візи і печатки, і люди кажуть що треба подати як новий так і старий щоб офіцер зрозумів що я тут роблю і на якій підставі
-
Так і по сайту трейдів не треба також сертифікація
-
Тільки новий. Нащо там старий?
-
t.me/prcuaet/19036/532313
-
вы в канаде на основании wp cuaet, который у вас уже есть. а не потому, что вам визу выдали когда-то. нового паспорта достаточно
-
Так, вірно, немає помаранчевого. Але офіцер всеодно пише, що ця професія регульована в ми маємо надати сертифікат…
-
Можна обидва, а можна лише новий. Якщо подасте обидва, є шанс, що офіцер не побачить новий, і видасть вам перміт до терміну дії старого паспорта. Для подання на продовження ворк перміту ваші візи та різні штампи зі старого паспорта не потрібні
-
Я так розумію це ваша професія і на ній немає помаранчевого кружечка
-
Чому не треба?
-
Новий ворк перміт буде на новому паспорті. У системі IRCC ви прив'язані до свого UCI (ваш особистий номер для всіх ваших заяв, пермітів, віз тощо, який не міняється), а не до паспорта, який у вас може час від часу змінюватися (закінчився термін дії, погриз кіт і довелося замовити новий і т.д.)
-
wp дается человеку, а не паспорту
-
Я подавала тільки новий і вчора вже отримала WP
-
Да, но ворк пермит то у меня на старом моем паспорте.
-
Тобто, IRCC вас ідентифікує за UCI та ще за біометрією, а не за паспортом чи якимось іншим документом
-
Дуже вам дякую за допомогу!!! бо в мене нема шанса на помилку
-
Дякую. Тепер все ще більше зрозуміло.
-
Ні.
-
Аор отримав сьогодні, подавався 9 жовтня. Запит на біометрію також прийшов.
12 Jan 2024, 17:45
467876/471244
2 minutes ago