PR CUAET
-
Аор отримав сьогодні, подавався 9 жовтня. Запит на біометрію також прийшов.
-
Якщо ви в Альберті то 100% продовжать. Ми проходили цю процедуру не раз пишу з власного досвіду
-
Підкажіть будь ласка. У дітей булі study permit, подали за 30 днів до закінчення терміну дії, отримали відмову бо напевно не додав наш work permit але це не точно і вже не важно. Зараз є 90 днів щоб подати на status restoration, я не знаю що робити, кажуть на visitor record швидше і простіше подавати тож є три опції, податися на visitor record, visitor record restoration бо статус закінчився чи на study permit restoration. Хто може порадити?
-
Це знову я і останнє питання, чи потрібно мені щось додати в цих пунктах? Чи можливо мені потрібно в графі client information додали старий паспорт. Дякую і перепрошую
-
Велике дякую вам за вашу допомогу та підтримку в складній ситуації
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, де можна перекласти свідоцтво про народження дитини на іспанську мову з апостилем ? Прочитав що для відвідання Мексики є вимога про переклад свідоцтва на іспанську мову. Дякую
-
Нічого не треба. Тільки якщо у вас у головну анкету не вміщається увесь досвід роботи, то те, що не вміщається, пишете на окремому листку (можна таблицю таку ж зробити, а можна просто текстом) і додаєте його сюди у форматі PDF.
-
на SP +на restoration в любом случае подавать
-
Чи підійде для SP Progress report в якому вказано школу, імʼя , ступінь освіти ?
-
Дякую
-
Доброї ночі. Я вважаєте чи можна замість letter of enrollment додати progress report, в якому вказано імʼя, школа, дата (SP)
-
Додасте старий паспорт отримаєте ВП по старому паспорту. Забудьте про нього!
-
Пишіть лист до консульства і запитуйте. Едмонтон і Оттава відправляли. Торонто відмовляв.
-
Дякую. Думав що потрібно ще завірене свідоцтво Іспанською мовою.
-
Мы летаем каждый год в Мексику с обычным украинским загранпаспортом и электронной единоразовой визой
-
Приймуть.
-
imm 5483 чеклист по стаді перміту, не гайд
-
Ви часом не з Альберти? Бо якщо з Альберти, то з MyPass можна завантажити цей лист про реєстрацію в школі. Там вже є інформація про всіх учнів. public.education.alberta.ca/PASI/mypass/welcome
-
Нет ,обычный загранпаспорт детский И мы делаем всегда на всякий случай электронную визу мексиканскую Больше ничего В Мексике все почти на Английском языке говорят
-
Так само, запитали що робите в Канаді? Сказала що працюю, WP і більше жодних запитань
12 Jan 2024, 17:45
467895/471246
3 minutes ago