PR CUAET
-
Оце звучить непогано. А в мене була відстрочка , а запису немає🤣. Ще й приписне як після потопу, виправ з курткою колись
-
Жесть
-
С точки зрения канады если нет документа вы должны его запросить на родине. Если вы не хотите значит есть что скрывать.
-
Та як бачите, трохи є
-
Ну, типу, в мене наприклад було так, в 2018-му стукнуло 20 і відразу виїхав. Були періоди заїздів в Україну на тиждень - два, але точно не на рік+, щоб вистачило для служби в армії. Буду намагатись апелювати на штампи в паспорті і на те, що якби я служив в армії в мене мав би бути період перебування в Україні мінімум 12 місяців з моменту коли мені виповнилось 20. Чи буде цього достатньо офіцеру? Та біс його знає🤷🏻♂️
-
У мене в прописном написано що мав відстрочку для навчання 5 років
-
Поделитесь информацией если в курсе
-
Написано на офіційному сайті. Ото помаранчевим то Compulsory, якщо професія під це підпадає, то треба ліцензія для подачі на пр. І так, коли ви навчаєтесь у апрентіс, ви в апріорі не можете мати ліцензію 😅
-
з вами теж згоден
-
Згоден
-
Смысл в том что он не должен был выехать при закрытой границе и мобилизации. Вот и вопрос почему не служит
-
Я думаю якщо чоловік виїхав після 22 лютого, то такий запит можуть надавати, щоб зрозуміти чи на законних підставах
-
Я передаю Те,що мені сказали…
-
Вам сильно вскружила голову ситуация в канаде вокруг украины. Льготный вьезд шаровые программы иммиграции. Эта шара она же не до бесконечности. В пр могут отказать и не только изза военной формы если прсчитают сведения не правдивыми
-
Ага
-
Як виїхав з України? Не думаю, щоб прям «як виїхав»
-
Вообще в Украине никогда штампы в паспорт не ставили. Но у меня есть визы других стран
-
Зачем вы путаете куает и имиграцию? Это одно и тоже по вашему? А напишите ка нам про пгораммы имгирации в европе для украинцев сравним с канадской))
-
Ну, це вже ви повинні думати. Я вище написав як я буду робити, так як з 2018-го в Україні був декілька разів не довше ніж 6 місяців часу. Цього для служби не достатньо. Як доказ - штампи в паспорті про виїзд та заїзд з та на територію України. Що у вашому випадку робити, вирішувати тільки вам :/
-
Где шаровая программа миграции? Те же условия что для всех. По сравнению в Европой ни социалки ни шары как раз нет. 3000 канадских разово это смешно, два мес жилья не снимешь. Это не про «много» / «мало» это о том что шары никакой не было
12 Jan 2024, 17:45
46798/439861
about a minute ago