Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    А мене вже сьогодні з'явилася оплата на 22 квітня.
    1 Reply Last reply
    0
  • t161437229T Offline
    t161437229T Offline
    Kat
    wrote on last edited by
    В мене так з листопада, не почато
    1 Reply Last reply
    0
  • t277697877T Offline
    t277697877T Offline
    Илья
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка. Номінація від провінції закінчується в квітні. Подалися на федеральний єтап в листопаді, дуже сумніваюсь що прийде АОР до того часу. Чи треба подовжувати номінацію від провінції?
    1 Reply Last reply
    0
  • t691232581T Offline
    t691232581T Offline
    Александр Растегаев
    wrote on last edited by
    Да,через веб-форму
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Masiutkin
    wrote on last edited by
    Ні. Вона повинна бути актуальна на час подачі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    V. H.
    wrote on last edited by
    На момент подачі головне щоб була дійсна.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Виглядає так, що ви це робите не через GcKey
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    да, только AOR ждать год это быстро по вашему, а проспективные сроки 57 лет тоже быстро. то, что некоторые первые подачи октября получили пр за 1-1.5г это быстро, согласна. но это 1.2% от всех анкет. динамику всех остальных видно в чате. почти ГОД до AOR это не просто ужас, это катастрофа. для вас это может быть ок и это нормально. у каждого свое понимание нормальности
    1 Reply Last reply
    0
  • t1576923659T Offline
    t1576923659T Offline
    Lana
    wrote on last edited by
    Всім привіт!! Подаюсь на Study permit для сина. Знаходимось в Канаді. Коли починаю заповнювати аплікацію, то видає мені запитання наче я не в Канаді. Не можу зрозуміти, що зробила не так. Буду вдячна за допомогу🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia Muzychuk
    wrote on last edited by
    Підкажіть часита дні коли можна забрати паспорт у Торонто. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Apply to come to Canada
    1 Reply Last reply
    0
  • t437846018T Offline
    t437846018T Offline
    Аня
    wrote on last edited by
    Вітаю, я подавала на звичайну візитор візу, з нею людина може перебувати 6 місяців в рік, а для батьків там здається можно до 5 років без виїзду, але можу помилятися. Що впливає на прискорення взагалі не знаю, я сумнівалась що можуть зробити так швидко, я думаю що є фактори на які вливає погодження,1. Мама працює в Україні. 2. В неї є син,чоловік,та нерухомість в Україні.3. Вона подорожувала до Канади ,була в двох країнах до цього.4. Я подавала ще лист з поясненням коли вона приїде, ( вказувала що в цьому році на місяц🤭 хоча сумнівалась що в цьому році вийде) куди та що ми тут будемо робити, де вона буде жити на який термін, з усіма нашими данними( де працюємо на яких посадах, адреса роботи,та місце проживання), здається все
    1 Reply Last reply
    0
  • t1576923659T Offline
    t1576923659T Offline
    Lana
    wrote on last edited by
    Коли заходжу через GS key мені показує мою аплікацію на WP а куди далі рухатись 😢
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Христя
    wrote on last edited by
    Вони могли його перевести на таку посаду щоб не звільняти, можливо зараз немає достатньо роботи на попередній посаді. Тут якщо хочуть звільняти - одразу звільняють. Але все залежить тільки від вас.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1576923659T Offline
    t1576923659T Offline
    Lana
    wrote on last edited by
    Дякую☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    Background check: Як IRCC перевіряє заявників на PR Вижимка з основного посту: 🔍 Основні методи перевірки: 🍁 Перехресний аналіз документів 🍁 Контакт із роботодавцями 🍁 Перевірка в урядових базах даних 🍁 Запити до урядів інших країн 🍁 Фізичні перевірки на місці 🍁 Аналіз цифрового сліду (соц мережі) 🍁 Запити на додаткові пояснення ⚠ Можливі наслідки невідповідностей: 🍁 PFL запити 🍁 Запит на додаткові документи 🍁 Затримка або відмова у розгляді заявки 🍁 Заборона на в’їзд до Канади за misrepresentation (до 5 років) 🍁 Перевірка інших поданих заяв ✅ Як уникнути проблем? 🍁 Подавати тільки достовірні дані 🍁 Зберігати копії всіх документів 🍁 Бути готовим до запитів на уточнення 🍁 Узгоджувати інформацію про вас в інтернеті (LinkedIn, Facebook, instagram тощо) 🍁 Уникати «гучних заяв» 🍁 Узгоджувати інформацію з роботодавцями/навчальними закладами 🍁 Консультуватися з експертами ⚠️ Будьте уважні при подачі заявки, адже будь-які невідповідності можуть коштувати вам імміграційних шансів! Повний текст із деталями читайте за посиланням: www.instagram.com/p/DHgk9W_sliC/?igsh=NTc1N2YyejJhamxy #maple_chronicles #prcuaet #кленові_історіі #Імміграція2025
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    wrote on last edited by
    Background check: Як IRCC перевіряє заявників на PR Вижимка з основного посту: 🔍 Основні методи перевірки: 🍁 Перехресний аналіз документів 🍁 Контакт із роботодавцями 🍁 Перевірка в урядових базах даних 🍁 Запити до урядів інших країн 🍁 Фізичні перевірки на місці 🍁 Аналіз цифрового сліду (соц мережі) 🍁 Запити на додаткові пояснення ⚠ Можливі наслідки невідповідностей: 🍁 PFL запити 🍁 Запит на додаткові документи 🍁 Затримка або відмова у розгляді заявки 🍁 Заборона на в’їзд до Канади за misrepresentation (до 5 років) 🍁 Перевірка інших поданих заяв ✅ Як уникнути проблем? 🍁 Подавати тільки достовірні дані 🍁 Зберігати копії всіх документів 🍁 Бути готовим до запитів на уточнення 🍁 Узгоджувати інформацію про вас в інтернеті (LinkedIn, Facebook, instagram тощо) 🍁 Уникати «гучних заяв» 🍁 Узгоджувати інформацію з роботодавцями/навчальними закладами 🍁 Консультуватися з експертами ⚠️ Будьте уважні при подачі заявки, адже будь-які невідповідності можуть коштувати вам імміграційних шансів! Повний текст із деталями читайте за посиланням: www.instagram.com/p/DHgk9W_sliC/?igsh=NTc1N2YyejJhamxy #maple_chronicles #prcuaet #кленові_історіі #Імміграція2025
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    ▫️First aid kit - аптечка першої допомоги ▫️Bandage - бинт ▫️Adhesive bandage (Band-Aid) - пластир ▫️Gauze - марля ▫️Antiseptic - антисептик ▫️Alcohol swabs - спиртові серветки ▫️Cotton balls - ватні кульки ▫️Tweezers - пінцет ▫️Scissors - ножиці ▫️Medical tape - медичний скотч ▫️Sterile gloves - стерильні рукавички ▫️Thermometer - термометр ▫️Pain reliever (e.g., ibuprofen, acetaminophen) - знеболювальне (наприклад, ібупрофен, ацетамінофен) ▫️Antibiotic ointment - антибіотикова мазь ▫️Burn cream - крем від опіків ▫️Hydrocortisone cream - гідрокортизонова мазь ▫️Instant cold pack - пакет з льодом ▫️First aid manual - посібник з надання першої допомоги ▫️CPR mask - маска для проведення серцево-легеневої реанімації ▫️Elastic bandage - еластичний бинт ▫️Eye wash solution - розчин для промивання очей ▫️Splint - шина ▫️Emergency blanket - рятувальна ковдра ▫️Mouth-to-mouth barrier - бар'єр для штучного дихання ▫️Safety pins - шпильки #eloquent_vocabulary
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags