PR CUAET
-
Скажите пожалуйста , Альберта- ПР еще нет ...можно ли покупать вторую недвижимость ? Спрашиваю тут, потому что помню мне брокер говорил что только одну - но ему по некоторым причинам доверия уже нет , поэтому может и тут есть нюансы
-
Вітаю. Спробуйте. Бо виходу в мене не було
-
Интересно спасибо за информацию
-
Да могу , пускает в кабинет для регистрации слота
-
Доброго дня. Дякую що поділилися інформацією. Чи подавав хтось таку заяву до посольства з наявністю лише посвідчення про приписку? Військового квитка ніколи не отримував.
-
Який жах 😩 співчуваю! Вам не буде важко поділіться їх листом з текстом щоб прочитати як це так (( Коли ви зловили слот ?
-
Кто подскажет где можно податься на внутренний пасспорт в Торонто В консульстве делают?
-
Привіт, чи опадатковується соціальна допомога від Квебеку ?
-
Ала доброго дня, ділюся з вами своїм досвідом. Якщо ви працюєте офіційно, візьміть лист з роботи.І в сервіс Онтаріо настоюйте що вам зобов'язані видати хелс карту. Нехай дзвонять менеджерам.
-
Внутренние документы в консульстве не делают.
-
Я приїхав раніше дружини та дітей, і допомогу на дітей почали отримувати через 18 місяців від мого приїзду, отримувати почала дружина через 15 місяців, так як я пробув в Канаді вже 18.
-
Добрий день . На який термін буде нова візітор віза якщо подаватись з Канади ( на 10 років чи менше )? Щойно отримала новий паспорт
-
Отчет:Подача 21.01 получили подтверждение 21.03. Онтарио
-
Так, але можна подати на дитячу стомат програму
-
В ті дні насправді було багато слотів . Потім у пʼятницю прийшло дуже багато відмов по тій самій причині. Через технічну проблему. Можно почитати гілку за ті дні .
-
11.03
-
Слот зловили 10.03 ?
-
Так подавалися тільки з прописним ! Поставили на облік! Тільки в Оттаві!Торонто відмовили!
-
Не зовсім так, по кожному скілу в програмах є мінімальні вимоги. Може бути так що по письму допускається 4, а по розмові мінімум 5. А середнє виходить ролі не грає.
-
Лист посольство прислали!Ми звернулися що б стати на облік!
12 Jan 2024, 17:45
468229/474652
3 days ago