Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5409428674T Offline
    t5409428674T Offline
    Petro Svidrak
    wrote on last edited by
    все прийде на електронну пошту. в кабінеті тільки побачите зараховану медицину та final decision
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha Khort
    wrote on last edited by
    А у вас паспорт до 28 року?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roksi
    wrote on last edited by
    А бэкграунд чек это до AIP или после?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha Khort
    wrote on last edited by
    Це виходить якщо мій Avarage 5 і є одна 4 то я можу пройти по програмі бо мені потрібно оцінку 5 щоб податися чи можуть не пропустити?
    1 Reply Last reply
    0
  • t448280249T Offline
    t448280249T Offline
    ZhenevyevaN
    wrote on last edited by
    По кожному скілу там є мінімальний бал. Якщо 4, а треба 5, то треба перездати на 5 наскільки я знаю.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1183907636T Offline
    t1183907636T Offline
    Марина Шулятицкая
    wrote on last edited by
    Я не знаю, нам AIP не присылали 🤷‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • t1210859306T Offline
    t1210859306T Offline
    Sofie SUNETT
    wrote on last edited by
    А то я уже почти год жду, никаких обновлений нет. Уже переживать стала 😞
    1 Reply Last reply
    0
  • t1158961679T Offline
    t1158961679T Offline
    🌸
    wrote on last edited by
    Я тільки що отримала відповідь на рахунок відміненого слота. Я мала куплений авіаквиток. Надала їм докази. Вони відповіли що приймуть мене у той час , наколи був слот Перемога))
    1 Reply Last reply
    0
  • t448280249T Offline
    t448280249T Offline
    ZhenevyevaN
    wrote on last edited by
    Ми за півбалу тричі перездавали. Бо треба 6, а було 5.5 (IELTS). Celpip те ж саме.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5808199357T Offline
    t5808199357T Offline
    An Bo
    wrote on last edited by
    Аналогічно, щойно відписали, що теж можу їхати на свій час, який мені відмінили)) Дякую, хто підказував писати їм!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5778541608T Offline
    t5778541608T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь, AOR і біо я чекала рік.. Надіюсь що вже менше чекати залишилось…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    😀😀😀🇺🇦😀🟣😀 на тему СПОНСОРСТВО. ✨Дата та час: 23 березня 6:00 PM EDMONTON 8:00 PM TORONTO ✅Організатор вебінару: Телеграм-чат для новоприбулих українців у Канаді http://t.me/prcuaet ✅Спікер: ліцензований міграційний консультант Богдана Степаненко-Липовик License: # R707276 Email: [email protected] 💡Опис вебінару: Розглянемо важливі аспекти, пов’язані з отриманням посвідки на проживання в Канаді через спонсорство, а також детально ознайомимося з типами спонсорських імміграційних програм: - Спонсорство чоловіка/дружини/цивільного партнера; - Спонсорство дітей; - Спонсорство батьків; - Спонсорство для одиноких людей з постійним імміграційним статусом в Канаді; - Спонсорство осиротілих родичів. ❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/UMwnNP3hV3ZRwBjP8 #спонсорство #sponsorship
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr @VladKnsh Гарних усім вихідних 😎
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maryna
    wrote on last edited by
    Добрий день, хто їздив в Едмонтон в березні? Скільки часу зайняло перебування в консульстві? Вас прийняли в ваш запис або раніше/пізніше?
    1 Reply Last reply
    0
  • t764508033T Offline
    t764508033T Offline
    Marta
    wrote on last edited by
    Як відкоригувати декларацію яка вже була подана і податок був повернений? Є ще одна форма
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Ось планується 6 тижневий безкоштовний курс: 💰 Програма Фінансової Грамотності для Українців у Канаді 📢 За вашими численними запитами Grassroots Response проводить цей вебінар уже вдруге! 🎯 Для кого? Для тих, хто вже обжився в Канаді та планує тут своє довгострокове майбутнє. 📅 Коли? Щочетверга, з 27 Березня, 6:00 pm за Торонто 📚 Тривалість? 6 тижнів поспіль 📍 Де? Онлайн (Zoom) 💡 Мова? Вебінар проводиться англійською з українським перекладом Що ви отримаєте: ✔ Практичні поради щодо управління доходами та витратами ✔ Як створити фінансову "подушку безпеки" та захистити свої активи ✔ Як працюють RRSP, TFSA та інші інвестиційні плани ✔ Як підготуватися до пенсії та планувати майбутнє 📩 Реєстрація за посиланням: www.wrgrassrootsresponse.ca/event-details-registration/programa-finansovoi-gramotnosti-dlya-ukraintsiv-v-kanadi-financial-literacy-program-2025-03-27-18-00 Організовано World System Builder Official та Grassroots Response
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga KuzKuz
    wrote on last edited by
    Да, это правда, что сумма возврата полностью зависит от исходных данных. Не зная ситуации человека, о котором вы говорите, абсолютно невозможно сказать, почему они получили большой возврат. У вас должен быть dependent deduction. Если вы это уже указали в форме TD1, то с вас вычитали налоги уже с учетом dependant. Если есть childcare expenses (daycare, nanny), то их списывают с налогов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t709792186T Offline
    t709792186T Offline
    Oleh Levchenko
    wrote on last edited by
    В кабінеті cra можете www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/about-your-tax-return/change-your-return.html
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Доброго дня , підкажіть будь ласка , який на вашу думку , зараз краще брати відсоток variable чи fixed у звʼязку зі всіма змінами і можливими передчасними виборами? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t686961078T Offline
    t686961078T Offline
    Любовь Ярёменко
    wrote on last edited by
    Я бачила це повідомлення, але нам з чоловіком не підходить час, ми працюємо. Тому все ще чекаю на відповідь.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags