PR CUAET
-
В кабінеті cra можете www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/about-your-tax-return/change-your-return.html
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка , який на вашу думку , зараз краще брати відсоток variable чи fixed у звʼязку зі всіма змінами і можливими передчасними виборами? Дякую
-
Я бачила це повідомлення, але нам з чоловіком не підходить час, ми працюємо. Тому все ще чекаю на відповідь.
-
Так, можна зробити. ІД за наявності.
-
Доброго вечора , Чи зберігається зараз досі статистика , що орієнтовно через місяць після medical passed приходить final decision? Дякую
-
Мне медицину зашли на неделю раньше, чем пришло eligibility letter . Медицина - 5 февраля. Eligibility - 14 февраля. Так что, и мне интересно .. после eligibility ждут 4-6 мес.. после медицины -месяц..
-
В мене на 10 та на 10:20
-
Едмонтон майже завжди затримки на кілька годин. Особливо якщо слот не один з перших....
-
Вітаю. This confirms that your application for permanent residence in Canada has been received by Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC)... І надали Application No Це і є AOR?
-
Я бачила , що деяким людям двічі перезараховують медицину, другий раз може бути через декілька місяців. Я не зовсім розумію як це працює, тому запитала , щоб мати на увазі як все відбувається останнім часом.
-
Дуже дякую
-
Даже если ошибка и travel history document никак не относятся друг к другу?
-
Якщо син має вже свій власний закордонний паспорт, навіть якщо він протермінований, то зроблять новий закордонний паспорт без ІD.
-
20 березня
-
Коли подавалися?
-
За це не знаю, тому не підкажу.
-
Коли ми переглядали завантажені файли нашої заявки, теж виявили, що анкета travel history пуста, хоч чітко памʼятаю, що заповнила на всіх. Отже, коли отримали АОР ще раз подали цю інформацію через веб-форму.
-
Супер. Додам тоді до свого кейсу у трекер. Минув рік без одного тижня
-
Прошу допомоги з ноутсами. Я намагаюся подати заяву , і мене вертає на початок, я незнаю що я роблю не так. Хто може домогти поетапно пояснити в особисті. Буду дуже вдячна. В листопаді сдала біометрію і досі нічого не зараховано .
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
468357/474652
4 days ago