PR CUAET
-
В последнее время все экономические рассматриваются в срок до года. Это не официальная статистика конечно, так, наблюдения. Раньше было сильно дольше конечно. Но даже если так, то многие аор ждут по нашей уже больше года. Превышаем все разумные сроки, нет?
-
id.e-consul.gov.ua/
-
Усім привіт в мене час дурних питань знову 😅 коли робиться proof of funds гроші можуть бути в будь-якій валюті в будь-якому банку?
-
Паспорт до 32го року
-
Дякую Вам.
-
Привет,подскажите пожалуйста сколько стоит туристическая виза в США и какие сроки изготовления?
-
Дякую за відповідь бо я думала можливо у вас до 26 а продовжили до 28 бо читала,що у когось прострочений паспорт і дають перміт на 3 роки а в когось на рік дають на рік.
-
Не збираюся ні з ким сперечатися! Тим більше, що дехто з тут присутніх аж надто «агресивно» налаштований. В українців є таке прислівʼя : в гарячій воді купаний 🤓, тобто нетерплячий. Смішно, але від того, що ви будете тут висловлювати своє обурення, нічого не зміниться. Усім бажаю успіхів!
-
Я також чекала на еліджибіліті 15 місяців, то й що?
-
Та я просто читаю тут, що дуже довго розглядають і не хочу все в останній момент робити…