PR CUAET
-
Спікінг і письмо. Інші два нема сенсу бо там же чіткі варіанти відповідей.
-
Треба писати на електронну адресу того консульства, в який у вас був слот
-
а какую вы часть отправляли на перепроверку?
-
😄🥹😃☹️🙃😀😍 Стратегії отримання PR у Британській Колумбії в 2025 році ОГАНІЗАТОР: Телеграм чат для новоприбулих українців у Канаді T.ME/PRCUAET ДАТА: 30 березня 2025р. 17:00 (BC) 18:00 (AB) 20:00 (ON) СПІКЕР: Ліцензований канадський імміграційний консультант Святослав Лашкевич (RCIC-IRB) hello@lashkevych.ca Долучайтеся до вебінару, де ви дізнаєтесь: 🔹 Пріоритетні напрямки для отримання постійного резидентства у 2025 році. 🔹 Як покращити свої шанси: корисні поради та стратегічні кроки. 🔹 Які професії обрати, щоб підвищити свої шанси на успіх. Святослав Лашкевич — досвідчений міграційний консультант, який допоміг багатьом реалізувати свої мрії про життя в Канаді. 📌 Реєстрація за посиланням: forms.gle/d3ZHEeoG14FxGe2B8 Ваш успіх починається з правильного плану!
-
Дякую за відповідь. Я правильно розумію, щоб включити цю суму в декларацію потрібно заповнити форму Т2125?
-
мне тоже нужен всего лишь один балл) а со скольки вам подняли на 1 балл?
-
Статус не втрачається до винесення рішення. Неважливо яка там дата в листі.
-
Я здавала тест 8 березня. Відправила на переоцінку. Письмо і говоріння підняли на один бал.
-
t.me/prcuaet/19036/270862
-
А яка в вас причина скасування слота?
-
Всім доброго дня Чи питають proof of funds при подачі на федер. етап (OINP Foreign Worker stream, non EE)? Хочемо купити житло, і всі гроші підуть на перший внесок, чи не буде це потім проблемою?
-
Спасибо большое А долго вы ждали результатов переаттестации?
-
Спробуйте завантажити додаток MySaskHealth Record. Коли додасте туди свою хелз карту, має підтягнути медогляд
-
Говоріння 5, стало 6; письмо з 6 на 7
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи можна зараз податися на візу ( і на яку? ) (віза воркер закінчується в грудні), а wp продовжити в наступному році (бо він до 2027 року) ? Чи це так не працює, і потрібно спочатку wp продовжувати? Дякую
-
Вам продовжать візу до кінця діючого перміту (до 2027 року)
-
Привіт, Віка) сьогодні перевірю, що там у дипломі. Але на скільки я пам'ятаю то там лише українська
-
Так.
-
Вау! Дякую! Гляну обов'язково👍🌺
-
Ні, вони підтверджують іншим шляхом. Хіба у Вас диплом не двомовний, тоді має бути переклад
12 Jan 2024, 17:45
468690/474652
a day ago