PR CUAET
-
Артем вы пробовали получить рабочую визу в Канаду до войны?
-
Ось мені цікаво, після подачі на продовження приходить лист в якому написано, що ти можеш працювати протягом 6 місяців з дати отримання листа, або до отримання відповіді. Наприклад, подовження (новий перміт з більшою датою) не видають, відмовляють, то що ставиться із діючи пермітом? Він залишається дійсним до дати, яка в ньому вказана чи треба брати до увагу нову дату у листі про 6 місяців?
-
Тобто отримали менше ніж за місяць?
-
Сирийцам халявы не было? По 8к на члена семии и статус беженца и дальше PR? А людям из Индии и Африки липовые документы делают сюда , а они потом за тарелку супа работают? А Молдаване которые с липовыми дипломами экономистов по приезжали и в аэропорту давали им pr ? Самая сложная виза в мире , ахах, особенно когда тебе её дают с закрытием ворк пермитом на ферму. О да страна мечта. Может тебя просто жаба душит что ты открывал ее себе 😄 ps: не читал вашу переписку всю
-
Так вам известно что это поменяли как раз перед куает ? Кстати для украинцев да как раз сняли ограничения.
-
Это неправда) там есть список для всех, никаких отдельных больших списков для других там нет. Я за этим списком уже год наблюдаю как и за сайтом). Если можно ссылку на «большой» список
-
Людини писало 3 а ти відповів зовсім іншій людині. Крч Ірина все правильно сказала
-
Дорогі учасники групи, чи були у когось з вас зрушення по справам починаючи з нового року, дякую.
-
А скажіть що потрібно мати з собою , для подачі на продовження ? Старі ворк перміти, паспорта , фото і що ще ?
-
чи ми заходимо на сайт Альберти який теж спеціально зробили для українців? 😂
-
Я так зрозумів 6 місяців це на розгляд всією аплікації . А це запит на відбитки
-
Лол) а нічого шо там список для усіх ахахаха
-
Да только список недопустммых из нескольких позиций для украинцев. А для всех остальных наоборот список допустимых небольшой, все остальные не разрешаются.
-
Що ви несете про "не имеет ограничений по нок для украинцев", для початку подивіться вимоги, вони такі самі як і для всіх людей, в незалежності від національності.
-
Просто заспамлюєте чат
-
Насколько помню , альберт оппоттьюнити стрим там есть список недопустимых нок из разных категорий, и список довольно маленький. Вы про эту провинциалку?
-
Мені теж цікаво, сподіваюсь, що залишиться дійсним. По CUAET на 3 роки WP. 🤷♀️
-
Хлопці, я звичайно перепрошую, але могли б ви вести спір на таку тему в особистих повідомленнях? Дякую.
-
Мдаааа 😂 тоді точно вам розповідати про візи або іміграцію) почитайте програми для початку)
-
Так і було, ті хто подавався зразу після виходу програми, в перші тижні отримували запити через 2 тижні, потім були свята і всі думали що після свят сроки на отримання запиту також будуть швидкі, але ні 😔
12 Jan 2024, 17:45
46871/467639
3 minutes ago