Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Андрій Грабович
    wrote on last edited by
    Вибачте за купу уточнень! Ви маєте на увазі рядок «13000»?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5347717851T Offline
    t5347717851T Offline
    Canada Within Reach
    wrote on last edited by
    🗳️ 28 квітня 2025 року в Канаді — федеральні вибори! Що це означає для українців, які приїхали за програмою CUAET? 👉 Подробиці в нашому Telegram-каналі: Перейти та прочитати #canadawithinreach #реклама
    1 Reply Last reply
    0
  • t5347717851T Offline
    t5347717851T Offline
    Canada Within Reach
    wrote on last edited by
    🗳️ 28 квітня 2025 року в Канаді — федеральні вибори! Що це означає для українців, які приїхали за програмою CUAET? 👉 Подробиці в нашому Telegram-каналі: Перейти та прочитати #canadawithinreach #реклама
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katja T
    wrote on last edited by
    Атлантика.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Леся
    wrote on last edited by
    Ви не праві. Якщо дитина має власний закордонний паспорт, то їй зроблять новий закордонний паспорт не залежно від того має вона ID чи ні. Це працює до 18-тиріччя в усіх консульствах Канади точно. А от в ДП "Документ" вже так не працює, бо там можна подати документи спочатку на внутрішній паспорт, а вже після його отримання - на закордонний. Те саме, якщо дитина в Україні: спочатку потрібно зробити внутрішній паспорт, а вже тоді можна подаватися на закордонний. Бо і в Україні і в тих країнах, де є ДП "Документ", немає проблем з виготовленням внутрішнього українського паспорта, на відміну від тих країн, де є лише посольства і консульства. І, наскільки я пам'ятаю, то дітям в Україні роблять перший внутрішній паспорт у 14 років, а не в 13, як ви написали.
    1 Reply Last reply
    0
  • t389160268T Offline
    t389160268T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by
    Спробувала , немає 🥲 Напевно в мене тоді ще не було її
    1 Reply Last reply
    0
  • t6007696715T Offline
    t6007696715T Offline
    Aleksandra Romashkina
    wrote on last edited by
    Хтось заповнював форму t2222, для повернення якихось коштів за відпустку? Чи це працює тільки для громадян та постійних резидентів?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Мені так сказали в "Документ" в Одесі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    @PavelKushnarov маєте там ліцензію?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    😀😀😀🇺🇦😀🟣😀 на тему СПОНСОРСТВО. ✨Дата та час: 23 березня 6:00 PM EDMONTON 8:00 PM TORONTO ✅Організатор вебінару: Телеграм-чат для новоприбулих українців у Канаді http://t.me/prcuaet ✅Спікер: ліцензований міграційний консультант Богдана Степаненко-Липовик License: # R707276 Email: [email protected] 💡Опис вебінару: Розглянемо важливі аспекти, пов’язані з отриманням посвідки на проживання в Канаді через спонсорство, а також детально ознайомимося з типами спонсорських імміграційних програм: - Спонсорство чоловіка/дружини/цивільного партнера; - Спонсорство дітей; - Спонсорство батьків; - Спонсорство для одиноких людей з постійним імміграційним статусом в Канаді; - Спонсорство осиротілих родичів. ❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/UMwnNP3hV3ZRwBjP8 #спонсорство #sponsorship
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    🔠🅰️🔠➖🔠🔠🔠🔠🔠🔠
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️⚫️⚪️ ⚪️Дата: 13 квітня, неділя 20:00 – Онтаріо 18:00 – Альберта 17:00 – Британська Колумбія ⚫️Організатор: телеграм чат для новоприбулих українців в Канаді T.ME/PRCUAET ⚪️Спікер: Ліцензований імміграційний адвокат Ігор Кирилюк ([email protected]) з "Holthe Immigration Law” фірма розташована в Калгарі (Альберта) ⚫️Тема: Choosing a representative for immigration applications in Canada: RCIS, Immigration Lawyers, Ghost consultants. В рамках цієї презентації розглянемо наступні теми: 1. Хто може представляти імміграційного апліканта в імміграційних справах. 2. Консультанти: як визначити чи врегульований консультант чи ні, як і хто взагалі може стати консультантом (вимоги для отримання ліцензії). 3. Загальний огляд кодексу етики для консультантів, який їх регулює. 4. Куди подавати скарги на консультантів, чи це взагалі ефективно? 5. Адвокати: відмінність від консультантів і як стати адвокатом в Канаді, основні положення кодексу етики адвокатів, як визначити чи це адвокат має діючу ліцензію, куди скаржитись. 6. Гоуст (неврегульовані) представники: чи це взагалі легально, чи можуть вони брати гроші, чи потрібно про них вказувати в формах? Як впевнитися що це не скам, які типові трюки придумують скамери і як кидають на гроші і як себе вберегти від цього. 7. Як обрати представника, кого обирати, як вберегти себе від халепи і не отримати заборону на імміграцію через невказання представника в формах. ⚫️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/vxoZ8fiHuHzoZh38A
    1 Reply Last reply
    0
  • t888796714T Offline
    t888796714T Offline
    Iryna Polishchuk
    wrote on last edited by
    Вітаю! Можливо хтось стикався зі схожою ситуацією або знає інформацію щодо цього. Я підробляю прибиранням в компанії, але це не постійна робота. Для зарплати мені потрібно надсилати інвойси. Чи потрібно мені якось реєструвати цю діяльність чи просто збирати ці інфойси та додати їх до декларації? Я тільки почала й хочу зрозуміти як правильно це потрібно оформляти, щоб не було проблем з податковими звітами
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valentyna
    wrote on last edited by
    Добрий день!  Пробую заповнювати декларацію через welthsimple. Додаю дитину, сума податку, що підлягає сплаті не змінюється. Витрат на дитину не було. Дитина здорова. Але в декларації є лінія 30400 "amount for an eligible dependant" і вона у мене залишається пустою. Чи повинна там бути якась сума на дитину? І друге питання, зі мною проживає моя мама 77 років. Фактично на нашому утриманні. Чи можна її включати як dependat?  Інвалідності вона не має. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t107098653T Offline
    t107098653T Offline
    Kristina
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи можна зробити витяг про несудимість англійською в дії та чи це буде достатньо для подачі на пр?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliya Stroy
    wrote on last edited by
    Я три дні шукала по Монреалю, у групі теж питала...тому поділилася досвідом. Дякую за інформацію, впевнена, буде корисною для інших 👍
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Так, з 14 років, ви праві. Вони сказали, в 13 ще можна без внутрішнього
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Андрій Грабович
    wrote on last edited by
    Щиро дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Катя
    wrote on last edited by
    Дивно, я через рік після медогляду додаток скачала і в мене є...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Андрій Грабович
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.