PR CUAET
-
Доброго дня! Можливо хтось стикався з такою проблемою? При подачі на федеральний рівень застрягла на етапі заповнення дитячих анкет. Я ретельно заповнила всі поля, перевірила анкету кілька десятків разів, але система її не приймає – ми не розумію, в чому може бути проблема. Можливо, справа в тому, що я відзначила, що у дітей немає внутрішнього паспорта, що відповідає дійсності. На скільки знаю, це не може бути проблемою. Також, можливо, проблема пов’язана з тим, що наразі у дітей є лише Work Permit та Visiter терміном на 180 днів (хоча їх було продовжено, нових документів у нас ще немає, є лише лист з відстрочкою на 180 днів). Буду дуже вдячна за допомогу та пораду щодо цього питання!
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, может кто сталкивался или подскажет как правильно сделать. Я подался на AOS около месяца назад, на этой недели пришла проверка в компанию и из-за нарушений приостановили работу компании, начальство говорит, что все будет нормально, но веры им нет. Мы неделю или две работать не будем это как сказали предварительно (но предпологаю, что через это время могут повторно сказать, что и дальше неделю-две не будем работать). Вопрос в том как поступить? Могу ли я например перейти за это время в другую компанию по такому же NOC и в кабинете где подавался поменчять документы, если мне их сразу после устройства выдадут? Или что делать в этой ситуации? Спасибо большое за помощь и ответы!
-
Якщо плануєте виїзджати - то подавайтеся на звичайну visitor visa. Продовжують по різному - залежить від офіцера. Одним дають - до кінця дії ворк перміту, другим - до завершення біометрії чи паспорту. Тут не передбачиш - як повезе) Якщо не плануєте виїзджати за межі Канади - то для перебування в Канаді віза не потрібна.
-
Дякую Вам,спробуємо ще раз.
-
😀😀😀🇺🇦😀🟣😀 на тему СПОНСОРСТВО. ✨Дата та час: 23 березня 6:00 PM EDMONTON 8:00 PM TORONTO ✅Організатор вебінару: Телеграм-чат для новоприбулих українців у Канаді http://t.me/prcuaet ✅Спікер: ліцензований міграційний консультант Богдана Степаненко-Липовик License: # R707276 Email: [email protected] 💡Опис вебінару: Розглянемо важливі аспекти, пов’язані з отриманням посвідки на проживання в Канаді через спонсорство, а також детально ознайомимося з типами спонсорських імміграційних програм: - Спонсорство чоловіка/дружини/цивільного партнера; - Спонсорство дітей; - Спонсорство батьків; - Спонсорство для одиноких людей з постійним імміграційним статусом в Канаді; - Спонсорство осиротілих родичів. ❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/UMwnNP3hV3ZRwBjP8 #спонсорство #sponsorship
-
Я шукала інформацію, але так і не знайшла. Якщо дитині 16 років та вона немає ніякого id яке підтверджує громадянство України, не внутрішнього паспорта, ні закордонного, та їй потрібно зробити закордонний паспорт, то що робити? Щоб зробити внутрішній паспорт потрібно їхати в Україну, але без закордонного не поїдеш. Це якесь замкнуте коло, не знаю що роботи вже...