PR CUAET
-
Могли бы вы пожалуйста сказать насчет Квебека? Говорится, что есть дополнительный этап в CSQ. Окей, люди получают CSQ, но почему-то спустя 6-7-8 мес никто не получает порталов. Хотя все говорят что после CSQ возвращаются заявки к федералам. Могли бы вы дать ваше мнение как это работает, будет ли это по таким же срокам как обычная гуманитарная программа в Квебек (48 мес)? Почему даже после получения CSQ нет никаких движений ..
-
Тоді не вийде, фейр ентрі можна пообувати по noa, але їм тоді листа треба від соцпоацівника, але я не знайшла де зараз лист оформити
-
Думаете стоит поехать к соцработнику за письмом, чтоб потом оформить фэир ентри?
-
Подалась знайома в вересні 2024,вже пройшла біометрію і отримала сертифікат,отримала як я зрозуміла до eligibility,сама їм позволила і вони надіслали їй документи на сертифікат,а згодом сертифікат!Я нічого не розумію!Думаю,що вона подалася на воззʼєднання з сімейною,так як чоловік має громодянство,а не за нашою програмою,вона непокірливо говорить,що по нашій програмі 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️
-
А вписати в паспорт батьків?
-
Моим родителям 55
-
Батьки 65+ якраз є смисл подаватися, воно буде діяти. І феір ентрі для 65+ може бути інше
-
Раньше можно было оформить в сити холл. Но меня больше интересует вопрос, можно ли оформить фэир энтри не имея статуса пр. Я так понимаю все бенефиты для украинцев перестают действовать с апреля месяца
-
якщо комусь цікаво, то багато практикувала writing з chatgpt: найшла перелік питань, які зустрічались раніше, давала йому завдання типу "напиши імейл на 150-200 слів на задану тему відповідно до вимог селпіп, який міг би набрати мінімум 10 балів". після того, як чат дав відповідь, перечитувала його текст кілька разів і писала свій варіант у відповідь, не дивлячись на перший текст і використовуючи свою лексику та граматику. потім просила чат оцінити мій текст відповідно до вимог селпіп, переписати мій текст на score 10, використовуючи мою лексику, і зробити порівняльну таблицю 2 текстів, вказавши, що він змінив. це допомагало побачити свої слабкі місця і краще зрозуміти стиль, який потрібен для високої оцінки.