Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 788.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t488738424T Offline
    t488738424T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Біометрію вона вже пройшла ,я вже писала про це
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    13404
    wrote on last edited by
    У неё наверное, даже нет ещё АОР и биометрии- какой сертификат?
    1 Reply Last reply
    0
  • t488738424T Offline
    t488738424T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Та як там відбувається з іншими програмами,мені взагалі не цікаво,мене цікавить,що це не можливо з нашою!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    IRCC не видає сертифікати без розгляду заявки. Навіть якщо людина телефонує в IRCC, це може (⚠️ і то під великим питанням) пришвидшити розгляд, але не замінює сам процес ухвалення рішення. Тим паче вона дзвонить не офіцерам, а customer support. Якщо ваша знайома подалася у вересні 2024 року, вже пройшла біометрію та отримала сертифікат ще до проходження перевірки eligibility, це справді виглядає не зовсім стандартно. Найімовірніше, вона подалася за іншою програмою, а не за тим шляхом возз’єднання, про який ви говорите. Якщо її чоловік громадянин Канади, вона могла податися саме за сімейним спонсорством (Family Class Sponsorship), а не за українською програмою. У такому випадку процес дещо інший, і вона могла отримати Approval in Principle (AIP) або інший документ, який сприймає як «сертифікат».
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    естесно, "я позвонила и запросила" - это психоделический вброс
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    13404
    wrote on last edited by
    Я проходила спонсорскую программу 11 лет назад- и было все так, как я выше написала
    1 Reply Last reply
    0
  • t488738424T Offline
    t488738424T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Так я просила це зробити,але вона не пам’ятала пароль,сказала як буде час відновить,а поки скинула мені сертифікат
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    13404
    wrote on last edited by
    Совершенно верно. Она говорит неправду
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia
    wrote on last edited by
    По кожному мін 5, але для тір 0-1 треба мін по 7
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    wrote on last edited by
    Я і не стверджувала зворотнього. Акцент повідомлення був - це інша програма, і інший «сертифікат». Щодо «отримання сертифікату» : її твердження, що вона просто подзвонила і їй одразу надіслали сертифікат без розгляду заявки, виглядає дуууже малоймовірним і скоріш нереальним. Швидше за все, офіцер вже почав розгляд її справи, і вона отримала цей документ за результатами внутрішнього процесу IRCC, а не через власний запит по телефону від клерка, який єдине, що може сказати по її аплікації - це останній статус.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    😀😀😀🇺🇦😀🟣😀 на тему СПОНСОРСТВО. ✨Дата та час: 23 березня 6:00 PM EDMONTON 8:00 PM TORONTO ✅Організатор вебінару: Телеграм-чат для новоприбулих українців у Канаді http://t.me/prcuaet ✅Спікер: ліцензований міграційний консультант Богдана Степаненко-Липовик License: # R707276 Email: [email protected] 💡Опис вебінару: Розглянемо важливі аспекти, пов’язані з отриманням посвідки на проживання в Канаді через спонсорство, а також детально ознайомимося з типами спонсорських імміграційних програм: - Спонсорство чоловіка/дружини/цивільного партнера; - Спонсорство дітей; - Спонсорство батьків; - Спонсорство для одиноких людей з постійним імміграційним статусом в Канаді; - Спонсорство осиротілих родичів. ❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/UMwnNP3hV3ZRwBjP8 #спонсорство #sponsorship
    1 Reply Last reply
    0
  • t6425563290T Offline
    t6425563290T Offline
    V
    wrote on last edited by
    Для регістрації CEC профіль потрібно average score 5 чи по кожному розділу мінімум 5?
    1 Reply Last reply
    0
  • t488738424T Offline
    t488738424T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Ви,напевно,мене не чуєте,я Вам ще раз напишу,порядок у неї є,у неї є AOR,біометрія,всі етапи і сертифікати,який вона мені надіслала,чому Ви привʼязалися до цього,все у людини є,єдине що це за 6 місяців вона встигла пройти,тому і виникло питання,що з такими термінами,це НЕ НАША ПРОГРАМА,або якась магія
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    wrote on last edited by
    Після отримання CSQ заявка передається до IRCC, але це не прискорює розгляд. IRCC проводить додаткові перевірки (медичні, безпекові, кримінальні), і навіть із CSQ заяву можуть відхилити. Гуманітарні заяви для Квебека обробляються до 48 місяців, і CSQ не скорочує цей термін. Ця програма, хоч і йде по гум квоті, буде мати довші терміни, але вона свого роду «не запланована», так само і немає крайніх термінів розгляду. Після CSQ немає автоматичного прискорення, бо федеральний розгляд іде у загальній черзі. Що можна зробити: - Стежити за запитами IRCC та оновлювати документи. - Робити запити на статус справи через веб-форми або MP Тому відсутність руху 6-8 місяців після CSQ - це як на мене звичайна ситуація, оскільки справа ще у федеральній черзі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    13404
    wrote on last edited by
    И сертификат один и тот же от Квебека- разных не бывает и по ее желанию никто ей ничего не даст
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    13404
    wrote on last edited by
    Ещё раз - не важно какая программа- порядок один и тот же.
    1 Reply Last reply
    0
  • t488738424T Offline
    t488738424T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Звичайно розгляд справи є,я ж написала,що вона вже пройшла біометрію,єдине,що я схиляюся,що це не наша програма
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    wrote on last edited by
    Не буду осуджувати, не всі розуміють імміграцію / процеси чи вдаються в дрібниці навіть свого кейсу. Може ця пані - одна з них, знаючи «поверхню» інфо - ділиться «новинами».
    1 Reply Last reply
    0
  • t488738424T Offline
    t488738424T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Почекаю,якщо буде тут інша відповідь на моє питання,що написати в 10 пункті сертифікату у наших квебекців,якщо таке саме,буду просити скрін👍
    1 Reply Last reply
    0
  • t130086207T Offline
    t130086207T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Якщо чоловік і дружина разом, то ні.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.