PR CUAET
-
Добрий вечір, буду вдячна за відповідь , Мій чоловік знаходиться в Канаді 2 роки по візі CUAET open work permit і буде подаватись на PR, а я знаходжусь в Україні та не маю візи до Канади ( ніколи не подавалась , та не маю відмов у візах) чи зможемо ми через спонсорство отримати візу для мого приїзду ? Одружились ми 07.03.25 в Україні через Дію-шлюб онлайн- свідоцтво про одруження засвідчене апостилем . До еміграції мого чоловіка ми повноцінно зустрічались 5 років та 3 з яких проживали разом , навчались в 2-х однакових навчальних закладах приблизно 8 років , знайомі з батьками , мали справжні почуття . Чи це може визвати підозри , так як ми одружились не так давно без фізичного факту зустрічі ?
-
Ми з хлопцем живемо разом з середини січня 2024. Плануємо подаватися по common law. Податки за 2024 подаємо як single (через те що на 31 грудня немає повних 12 місяців). Чи не буде в IRCC питань чому окремі податкові декларації?
-
Добрий вечір! Від чого залежить швидкість/термін розгляду заявки (spousal sponsorship)? Які докази спільного проживання найсильніші і чи уповільнить процес велика кількість доказів стосунків? Дякую!
-
Привіт. Я не знаю у якій Ви провінції, але я брала консультацію у бухгалтера. Потім купила ліцензію на торгівлю в Сіті Холі. Якщо Ви ще й будете виготовляти то потрібно буде ліцензію на виробництво. До 30тис можна не відкриватися, але краще уточнити саме у спеціаліста стосовно Вашої діяльності
-
Добрий вечір, дякую за ефір. Ви зазначили що загальна практика розгляду спонсорства через одруження триває приблизно 12 місяців. Якщо один із подружжя працював в Україні на гавермент і отримали від IRCC Government Employment table запит, на який надали відповідь рік тому і тиша. З вашого досвіду скільки може тривати перевірка цього досвіду? Як можна прискорити чи нагадати про себе? Чи просто чекати?
-
Які документи треба брати з собою в консульство, якщо тільки подовжуешь паспорт?
-
17го лютого подався 22го березня отримав новий до 20.03.2028