PR CUAET
-
Ні, по цій програмі нема ніяких термінів на цей момент на скільки я знаю. Може бути і 12 і більше місяців на розгляд справи, все дуже індивідуально.
-
Это из реальных случаев. А так да легко может быть и больше 6 месяцев но тут же хотят через 2 недели чуть ли не паспорт получить
-
Це де ви такий термін побачили? По цій програмі нема ніяких цифр наскільки я знаю 🤷🏻♀️ aor можна чекати і 8 і 12 місяців. Залежить від програми, офіцерів і т.д.
-
Отпечатки пальцев означают только то что начали читать апликацию. А это может и 6 месяцев быть
-
Ні, вже є судовий номер справи, чекаємо місяць
-
Або по темі або в лс
-
Можна перездавати для роботи та навчання, але не для іміграціі.
-
З адвокатом, writ of mandamus називається, 1200+1500+3000. Поки що на другій стадії, є надія що на третю не доведеться подавати
-
Canada.ca
-
О, то ви вже через суд добиваєтеся, а ми поки що на кризових формах топчемося. А скільки це коштує якщо не секрет? Ви з адвокатом? Можна в особисті раптом що.
-
Але якби я не почала то нічого б не зрушилося. Враховуючи прлграму для родичів то воно має смисл
-
😱 так, задоволення не з дешевих, враховуючи що то мала бути безкоштовна віза. Якби ж хоч бути впевненою що мама після всього приїде до нас… дякую щиро що поділилися 🙏
-
Витяг про несудимість має бути в оригіналі , чи можна копію?
-
Наш роботодавець не дає ЛМІА
-
Лміа в таких випадках допомагає
-
Так, звісно. Щоправда нам самим пр іще не світить, під провінційну не паподаємо через особливості працевлаштування, а для ЕЕ ми занадто «дорослі», навіть англійська не спасає 😩
-
5 лет
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, хто нещодавно подавався на новий паспорт для дорослого в Торонто, які документи просять надати?
-
Дякую!
-
Там все написано, якщо щось термінове- писати напряму на їх електронну пошту Я близько години тому зайшла без проблем уже
12 Jan 2024, 17:45
46921/466076
2 minutes ago