PR CUAET
-
Привіт всім. Маю таке запитання, якщо запрошували додаткові документи то після їх додачі , скільки часу проходило до наступного етапу? Це на федеральному етапі
-
а на скільки його продовжують?
-
Ну його сестра тільки на нього оформила цю заявку, внесла всі його дані. А комюніті певно виступили якимось гарантом перед Канадою, чи що. Я впевнена, що з мого боку ніяких затримок не повинно бути, бо я працюю і знаходжуся тут легально. Просто я стала трохи переживати за те, що може треба чекати 5 років, або ще гірше, що він не має права на спонсорство когось, через свій шлях отримання пр. Бо проблема саме у тому, що я не можу ніде знайти інформацію про цю лотерею. А мій не в курсі ніяких умов))) Єдине що можна піти туди самій у цей центр і попитати. Просто думала може ви щось знаєте на рахунок цього.
-
дякую! насправді саме до цих двох толком не готувалась, пройшла пробний тест і просто дивилась відео з курсу celpip accelerate
-
Від декількох днів до декількох місяців, не здивуюся якщо більше року... все на розсуд офіцера... В мене дозапити були 2 рази. Не дарма ж вони підняли середній розгляд справи до 21 місяця.
-
User Максим has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User 💸Ева💸 has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Nika has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Ксюша has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Кира has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Ксения has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Мария Крылова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Те кто заехал после марта 24 года не имеют права продлевать so льготно по куаэт
-
Якщо прийшов запит на корекцію в формі 5669, це треба заново заповнити пдф версію і відправити їм?
-
Дякую!! Можливо в мене та сама проблема - я не врахувала діпенданта, який теж в заявці. Є ще кілька днів, спробую ще.
-
Medical expenses чтоб из включить в налоги должны быть не менее 3% от общего дохода
-
5 березня
-
ми проходили медогляд після біометрії, це було в лютому 24 року. Р1 дали 10 березня
-
Кто получил новый ВП вы продлевали медицинскую карту? Нормально ли продлили?
-
І зразу ж - якщо недостатньо рядків у полі персонал хісторі, що тоді робити?
12 Jan 2024, 17:45
469302/474652
3 days ago