PR CUAET
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, хто нещодавно подавався на новий паспорт для дорослого в Торонто, які документи просять надати?
-
Дякую!
-
Там все написано, якщо щось термінове- писати напряму на їх електронну пошту Я близько години тому зайшла без проблем уже
-
Ви подаєте онлайн, який оригінал? Скан, або копія та переклад
-
Так, підтверджую. Мені так і сказали у центрі айлетс
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, хто нещодавно подавався на другий паспорт для дорослого в Торонто, які документи просять надати?
-
В вопросе отвечаете - нет и прикрепляете результат своего м/о. Даже если прошло больше 12 мес
-
Так. Атлантичні Провінції вони теж не обслуговують.
-
Вітаю, по програмі КУАЕТ можна подаватися на студентську позичку, провінційну/федеральну?
-
Привіт! Чи хтось подавався на довідку про несудимість для члена родини, який не є громадянином України? Як ви це робили, найшвидший варіант? На сайті пише це, але мій чоловік має тайванський паспорт і не може забронювати appointment через Дію в Embassy. Про яке доручення йдеться я не розумію If you are non citizen live outside of Ukraine: You can: • apply in person at your nearest Embassy of Ukraine • provide notarized authorization (Doruchennya) to a representative to apply to the regional militia office or centralized office in Kyiv (see Special notes and considerations for complete address) on your behalf
-
Привіт! Чи хтось подавався на довідку про несудимість для члена родини, який не є громадянином України? Як ви це робили, найшвидший варіант? На сайті пише це, але мій чоловік має тайванський паспорт і не може забронювати appointment через Дію в Embassy. Про яке доручення йдеться я не розумію If you are non citizen live outside of Ukraine: You can: • apply in person at your nearest Embassy of Ukraine • provide notarized authorization (Doruchennya) to a representative to apply to the regional militia office or centralized office in Kyiv (see Special notes and considerations for complete address) on your behalf
-
-
Добрий день підкажіть будь ласка, скільки часу займає виготовлення закордонного паспорта і отримання його у Канаді. Дякую
-
Доброго дня! Таке питания заповняю wp на зняття обмеження , і де загрузка документів то у чоловіка не має Позиції де загрузити фото, то що значить йому не потрібно?
-
Доброго дня, скажіть, будь ласка, куди писати, щоб замовити доставку паспорта за допомогою DHL в консульство Торонто? Це потрібно було робити, коли оформляв заявку на новий закордонний, чи можна і після цього замовити доставку? Як у такому разі оплачувати?
-
Наскільки я розумію то продовжуючи ворк перміт тоді коди знімають обмеження ? А якщо ми зняли обмеження і нам видали тими датами що й старий , можна знов податись на open work permit щоб продовжити, чи то якась друга процедура?
-
Можете податись, але продовжать тільки, якщо був виданий на термін менше 3-років. Ми подали і видали з тими самими терміном, що були.
-
думаю що це у самому консульстві робиться, коли ви оформлюєте паспорт
-
вони можуть і видати і на ці ж дати
-
В нас теж був мед екзамен більше року, але ми написали так і прикріпили.
12 Jan 2024, 17:45
46938/466791
4 minutes ago