PR CUAET
-
Я чекаю з початку жовтня
-
поделитесь адресом, чтобы знать, где сотрудники осведомлены и не делают нервы
-
Подавали документы в январе 2024
-
Дякую
-
Листати цей чат вверх
-
Ми в п'ятницю в Оттаві подавали на новий паспорт. Сину 15 років, приїхав в Канаду в 13, теж без українського паспорта ще. Оформили по свідоцтву про народження та індефікаційному (він його мав). Фотографію робили у консульстві
-
Вітаємо ❤️
-
Чек лист для атлантики ви можете скачати і без створення заявки. Просто завантажте найбільш свіжий та підготуйте документи по ньому. Це зекономить час точнл
-
Залежить від програми, по якій ви подаєтесь, але зазвичай є вимоги по кожній секції. У Новій Шотландії для Teer 4 та 5 вимога лише 4 бали по кожній секції, наприклад.
-
Вам додати документи треба, а не перевірити статус аплікації.
-
Спасибо, значит я правильно нашла Подскажите куда дальше нажимать, не понимаю .. check your application status ..?
-
Якщо довго чекати зарезурвуйте безкоштовно тур по парламенту, недалеко до консульства, дуже цікаво, багато місця в консульстві немає
-
До речі я отримала сьогодні екопр саме за Атлантикою у Новій Скошіі. Зайняло часу з 08.12.2023 по 24.03.2025 і це саме тільки федеральний етап
-
УВАГА!!! Дорогi друзі, зверніть увагу, що багато українців з CUAET втрачають свої провінційні медичні страховки наприкінці березня. Поки ви вирішуєте свої питання з документами, рекомендую мати особисте базове медичне покриття на випадок будь-якого форс мажору. Наприклад, якщо у людини без Канадської медичної страховки трапиться апендицит, то доведеться заплатити в госпіталі від 10 до 30 тис доларів у разі розриву. таку страховку можна зробити на місяць, два поки вирішуєте імміграційні питання. Напишіть мені і надішлю Вам квоту. Захистіть ваші сім'ї від несподіваних боргів.
-
Доброго дня. В мене питання. Мене відкрили ще в вересні, зробили запит на employment letter. Я того часу справу не відкривали. Мій роботодавець оголосив ліквідацію бізнесу. Тобто в найкращому варіанті через місяць (може і раніше) буду без роботи. Я по Альберта nomination подавалась. Роботу по цих вимогах не можу знайти. Хтось попадав в таку ситуацію?
-
І я не була ні на якій компресив перевірці. Все прозоро і чітко. Ніхто не служив. Заявка відкривалася два рази, щоб дати аор і потім через рівно рік запитати доки по роботі , усі які були обновити новою датою. Все
-
Дякую
-
Bank Canada, Ontario Art Gallery без бронювання безкоштовно пішки 25 хв
-
Спасибо большое
-
То вони так коряво написали. Лише копію.
12 Jan 2024, 17:45
469505/474652
7 days ago