Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t353399496T Offline
    t353399496T Offline
    Viktoria Oleksienko
    wrote on last edited by
    Залежить від програми, по якій ви подаєтесь, але зазвичай є вимоги по кожній секції. У Новій Шотландії для Teer 4 та 5 вимога лише 4 бали по кожній секції, наприклад.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Вам додати документи треба, а не перевірити статус аплікації.
    1 Reply Last reply
    0
  • t456804103T Offline
    t456804103T Offline
    Марго
    wrote on last edited by
    Спасибо, значит я правильно нашла Подскажите куда дальше нажимать, не понимаю .. check your application status ..?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Zoriana
    wrote on last edited by
    Якщо довго чекати зарезурвуйте безкоштовно тур по парламенту, недалеко до консульства, дуже цікаво, багато місця в консульстві немає
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    До речі я отримала сьогодні екопр саме за Атлантикою у Новій Скошіі. Зайняло часу з 08.12.2023 по 24.03.2025 і це саме тільки федеральний етап
    1 Reply Last reply
    0
  • t1985019222T Offline
    t1985019222T Offline
    Nadiia Khomenko
    wrote on last edited by
    УВАГА!!! Дорогi друзі, зверніть увагу, що багато українців з CUAET втрачають свої провінційні медичні страховки наприкінці березня. Поки ви вирішуєте свої питання з документами, рекомендую мати особисте базове медичне покриття на випадок будь-якого форс мажору. Наприклад, якщо у людини без Канадської медичної страховки трапиться апендицит, то доведеться заплатити в госпіталі від 10 до 30 тис доларів у разі розриву. таку страховку можна зробити на місяць, два поки вирішуєте імміграційні питання. Напишіть мені і надішлю Вам квоту. Захистіть ваші сім'ї від несподіваних боргів.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Доброго дня. В мене питання. Мене відкрили ще в вересні, зробили запит на employment letter. Я того часу справу не відкривали. Мій роботодавець оголосив ліквідацію бізнесу. Тобто в найкращому варіанті через місяць (може і раніше) буду без роботи. Я по Альберта nomination подавалась. Роботу по цих вимогах не можу знайти. Хтось попадав в таку ситуацію?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    І я не була ні на якій компресив перевірці. Все прозоро і чітко. Ніхто не служив. Заявка відкривалася два рази, щоб дати аор і потім через рівно рік запитати доки по роботі , усі які були обновити новою датою. Все
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dasha Mykilchenko
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t6189662615T Offline
    t6189662615T Offline
    Tiana
    wrote on last edited by
    Bank Canada, Ontario Art Gallery без бронювання безкоштовно пішки 25 хв
    1 Reply Last reply
    0
  • t456804103T Offline
    t456804103T Offline
    Марго
    wrote on last edited by
    Спасибо большое
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    То вони так коряво написали. Лише копію.
    1 Reply Last reply
    0
  • t624087046T Offline
    t624087046T Offline
    Олександр Чалий
    wrote on last edited by
    Вітаю, В мене виникло питання при поданні на ворк перміт. Приїхав сюди у березні 2022 маючи візітор рекорд, проте зараз маю стаді перміт на якому немає позначки CUAET. Питання наступне, який UCI вводити при поданні на ворк перміт, той що у візітор рекорд чи той що у стаді перміт? Якщо той що по стаді перміт, то чи треба додавати при надсиланні візітор рекорд як доказ того що я приїхав сюди по програмі CUAET?
    1 Reply Last reply
    0
  • t238086835T Offline
    t238086835T Offline
    s
    wrote on last edited by
    Я бачу що паспорт ТА копія при надсилання поштою, а не АБО. Та може я невірно розумію, а ви надсилали тільки копію і отримали затверджений лист?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mariya Evskaya
    wrote on last edited by
    Elena 🇺🇦 @sharon wool Отчет о подаче на онтарио хелс кард без нового ВП а лишь с письмом из ircc Вобщем мне и мужу с письмом из іrcc старыми хелскартами и айди(драйвер лайсенс) продлили на год даже с тем что пометка ukr special measures а не CUAET. Проблемка осталась с хелс кард сыну (9лет , имеет SP который заканчивается сег) Из за того что он НЕ имеет никаких писем от ircc после подачи на новый SP (как мы родители имеем письма о том что наш статус продлен) Ему не продлили и сказали предоставить письмо такое же как у нас родителей. На объяснения о том что для апликаций на новый SP ircc не присылает подобные письма они консультировались с др др и подтвердили мне что 100% я должна иметь такое письмо для того чтобы и ему продлить хелскард. После этого визита я сразу позвонила в Ircc , где мне подтвердили что никаких подобных писем для SP они не отправляют и единственное что посоветовали это облатиться в веб форм с изложением этой проблемы. Далее я позвонила в онтарио хелс кард сервис центр, на мои аргументы и факты простой агент ответить не смог и перевел меня на агента по индивидуал проблемам, этот спешл агент выслушала меня, поставила на холд , я так поняла пыталась найти решение этой проблеме или найти вразумительный ответ, но к сожалению ответ прозвучал таким образом что да, онтарио сервис для продления хелс кард нужно любое письмо или документ подтверждающий продление статуса SP на время рассмотрения, и что они не могут с этим ничего сделать, Кароче ребенок который ходит в 4 кл итс окей быть без хелс кард выходит 😓 Ищу рекомендации что делать или советы страховой компании, думаю взять ему страховку на месяц а там продлевать по ситуации..
    1 Reply Last reply
    0
  • t624087046T Offline
    t624087046T Offline
    Олександр Чалий
    wrote on last edited by
    Даруйте, перевірив тільки що, в нас батьком однакові імена, це на його перміті інші цифри
    1 Reply Last reply
    0
  • t624087046T Offline
    t624087046T Offline
    Олександр Чалий
    wrote on last edited by
    В мене на візітор рекорд 8 цифр, на стаді перміт 10 і вони абсолютно різні
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    А у вас UCI різні? Взагалі, на всіх документах має бути один і той же номер UCI.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    UCI не змінюється ніколи
    1 Reply Last reply
    0
  • t1740043622T Offline
    t1740043622T Offline
    Yuliia Babych
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Коли списуєш витрати на стоматолога і ліки в графі тип що потрібно ставити? Regular? Дякую)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags