PR CUAET
-
Поправьте если я не правильно прочитал. Тут написано что при подаче документов вы должны иметь лицензию при условии что вы работаете в trades. Но тут не написано что вы не могли работать как аппрентис скажем пол года, а потом пол года с лицензией. Аппрентис пламбера попадает под нок.
-
Скажіть, будь ласка, щоб зняти обмеження з ворк перміту: кожний член родини повинен мати власний аккаунт чи спільний для всіх членів сім'ї? Заздалегідь дякую. У мене створений аккаунт лише для дочки. Але я не можу знайти, як з нього перейти на власний.
-
А є скріни цього запиту? Дуже складно повірити, що міграційного офіцера цікавлять такі речі, як чому зараз не служить та як саме виїхав в 22му році.
-
Любое trade проходит через апрентис, апрентис - это грубо говоря студент. То что вы показали на скриншоте- это просто нок, но условие есть на оф сайте подходит или нет. На моих скринах я показала, что если trade is Compulsory, то работа как апрентисом никак не подходит. Все зависит от условий.
-
Зазвичай це робиться канадською поштою. Вся необхідна інформація є на сайті Консульства.