PR CUAET
-
Скажіть, будь ласка, щоб зняти обмеження з ворк перміту: кожний член родини повинен мати власний аккаунт чи спільний для всіх членів сім'ї? Заздалегідь дякую. У мене створений аккаунт лише для дочки. Але я не можу знайти, як з нього перейти на власний.
-
А є скріни цього запиту? Дуже складно повірити, що міграційного офіцера цікавлять такі речі, як чому зараз не служить та як саме виїхав в 22му році.
-
Любое trade проходит через апрентис, апрентис - это грубо говоря студент. То что вы показали на скриншоте- это просто нок, но условие есть на оф сайте подходит или нет. На моих скринах я показала, что если trade is Compulsory, то работа как апрентисом никак не подходит. Все зависит от условий.
-
Зазвичай це робиться канадською поштою. Вся необхідна інформація є на сайті Консульства.
-
Так, ці я бачив, тут все ясно. Але судячи з того повідомлення, це інші питання або вони (адвокат чи знайома) інтерпретували некоректно.
-
Подскажите, кто недавно ездил в Эдмонтон продлевать паспорт, расскажите как все прошло, какие документы нужны, какие вопросы задают? Спасибо.
-
Я знаю чому приходять такі запити. Вони приходили всім і дуже давно (задовго до початку війни) просто у українців через травматичні події є велика купа страхів от і розганяють зраду 🤷♂️ Вже багато разів було що ще жодного разу в світі країна не приймала чоловіків які виїхали та ховаються від війни як біженці (а не військові), бо інша країна так хоче. Чомусь люди шукають в цьому запиті щось страшне. Остап раніше писав що їх цікавлять терористи які воювали а не біженці