PR CUAET
-
Як на мене дуже схоже на мій скрін зверху
-
Ось такі в нас обовʼязки в контракті reads and understands blue prints to layout of steel for assembly; maneuver materials for assembly; correct selection of material according to the specification of drawings; precise designation of dimensions; cutting of material according to the technical drawing; use of hand-held power tools for precise adjustment of the dimensions of elements; connect of steel structures; grinding of seams of structures; maintain a clean and orderly work area; understand and follow HSE programs, codes of conduct and employment policies, rules and regulation and well as provincial legislation.
-
Тут і вигадувати або додумувати, нічого не потрібно Все написано на сайті програми
-
Ну в процесі більше людей, ніж квота - тому умовно так. Звісно поправка на вітер що будуть відмови
-
t.me/prcuaet/19036/270862
-
в канаде все равно уже на вашу визу. на рейс вас должны посадить, тк виза еще действительна
-
Дякую за відповідь
-
без разницы. это не от документа зависит, а от внимательности офицера
-
Доброго дня! Чи означає Орган що видав: 2CAN на паспорті те що паспорт був видатий в канаді?
-
В Канаду так На літак не факт. Загальна порада щоб не було проблем - за 6 місяців до кінця візи Практично - бажано мати хочаб місяць візи
-
это вне правил. но самодуров, естесно, хватает. на этот случай есть оф сайт канады и супервайзер в аэропорту
-
Не факт, буде залежати від авіакомпанії Деякі вимагають 6 місяців візи
-
Виданий в Україні. Але в дипломатичній установі в Канаді. Консульство - це територія України. Тобто на питання, якою країною виданий паспорт, вказуєте - Україна
-
Не думаю что есть ограничения по оплате от имени. Не слыхал.
-
Підкажить, будь ласка, а в заяві ви вказували канадську адресу чи українську?
-
Теж вірно
-
Це частіше стосується дії паспорта, а не візи. Оскільки для подорожей в більшість країн термін дії паспорта має бути не меншим за 6 місяців. Тож авіалінії не завжди погоджуються садити на літак людей з паспортами, термін дії яких закінчується раніше
-
Да, я понимаю, но если карта моя а основной апликант муж, то только его кредитка должна быть или без разницы?
-
Радимо те як безпечніше робити з практичної & теоритичної точки зору. А не як так, щоб як курка без голови бігати по аеропорту потім і доводити свої права. Далі - най вирішує людина який підхід їй / йому ліпше.
-
Думаю про це, так і зроблю
12 Jan 2024, 17:45
469971/474652
6 days ago