PR CUAET
-
Привіт,можливо хтось стикався з такою ситуацією,подали для чоловіка на продовження WP,запросили військовий квиток,також надали і вже як другий тиждень пише ваша заявка розглядається ,питання чи може так довго розглядатися чи потрібно дзвонити до них??
-
Знаєте з власного досвіду
-
Вітаю, пані Ольго! В відео на 17 хвилині, Ви говорите про те, що дохід від українського ФОП ми декларуємо, але не оподатковуємо додатково в Канаді, якщо немає постійного представництва. Підкажіть будь ласка, якщо вид діяльності ФОП по КВЕД 68.20 Надання в оренду нерухомого майна, як у цьому випадку ми декларуємо доходи? Я читаю Конвенцію статтю 6 «Доходи від нерухомого майна» пункт 4: «Положення пунктів 1 і 3 будуть застосовуватись також до доходів від нерухомого майна підприємства і до доходів від нерухомого майна, що використовується для здійснення незалежних особистих послуг.» і статтю 7 «Доходи від комерційної діяльності» пункт 7: «Якщо прибуток включає види доходів, які розглядаються окремо в інших статтях цієї Конвенції, положення цих статей не будуть зачіпатися положеннями цієї статті.» , то виходить, що доходи від ФОП оподатковується як доходи від нерухомого майна? Дуже дякую заздалегідь за відповідь!
-
User София Вишняковская has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Я не експерт, але вони ж все одно будуть знати через те, що паспорт будуть відсилати в Канаду. Чи ні?
-
ні, не надає. Донька отримала погодження від Algonquin college, я написала туди багато листів, але вони відмовились знижувати ціну, тільки як international student
-
Доброго дня, я лікувала зуби в Україні, чи можна ці витрати списати в декларації?
-
Добрый день! Кто может подсказать правильный алгоритм действий!? Ситуация: WP получен год назад в Монреале. Health Card не оформляли. Вернулись в Европу (был хороший рабочий контракт) закрыть все открытые вопросы. Сейчас вернулись в Канаду, в Галифакс. Как и где можно / нужно оформить Health Card...!?!?!? По какому адресу шагать...!?
-
Шановні, а якщо навпаки є намір переїхати з Квебеку в іншу провінцію? Подача була 06.12.2023, крім АОР і біометрії нічого не має. Які можуть бути ризики неотримання, відмови чи затримки в отриманні ПР?
-
Доброго дня Чи будуть нараховуватись автоматично gst/hst , CCB, Carbon. Після подачі декларації? Чи це потрібно зараз знову подавати заявки що їх надалі отримувати?