PR CUAET
-
7 ранку по Києву?
-
У мене вже 2 тижні очікування, поки немає карток. З реджектом фото чоловіка незрозуміло, коли вони будуть тепер
-
А на якому моменті вам сказали за фото? Я вчора ввечері привʼязала до gkay і нічого поки не вимагали нового
-
дитячі будуть розрахунок пізніше в кабінеті
-
процес виготовлення разом з доставкою десь 1-3 місяці
-
Так.
-
А як на рахунок дитячих виплат? У нас показує що вроді до липня а дальше як? За карбон не буде а за gst у квітні теж останні виплати?
-
Я отправила портал 2 15.01.2025 и тоже жду…
-
А якщо червона кнопка і стоїть initiated? Вчора було сабмитид, зараз дивлюсь ото стоїть
-
Доброе утро. А на двух детей сразу реально поймать слот? Или лучше ловить на одного? В Торонто в 7:00 только во вторник или каждый день? Спасибо.
-
приходить лист з вимогою апдейта і в порталі там де in review with IRCC стає червона кнопка Edit
-
Лист приходить, чи ви щось бачите в кабінеті?
-
А що пишуть при цьому
-
User Карина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
на 9й день очікування. Я так розумію, це ловушка на останньому етапі - приходить рандомно)) бо всі валідатори кажуть ок. Я читала, що якійсь жіночці прийшов реджект її фото на 3 день, а чоловіка на 10й
-
С воскресенья вечером и пятницу
-
Мені ФД по картці було десь на день 3й
-
Буде фінальне рішення в gckey, то я так розумію, це значить що фото підходить і вони друкують картку. Бо потім статус mailed буде
-
це ви про gckey? бо в порталі там тільки таке
-
Слухайте, щось мені не подобається мій вигляд отого 😂
12 Jan 2024, 17:45
470361/474652
3 days ago