PR CUAET
-
Ось і я ж за це писала, бо автор не уточнила і з написаного здалося, що вона « вже подалася з дітьми». Бо саме так написано в повідомленні. Тому і спитала. Бо ПІСЛЯ факту подачі додавати людей не можна
-
Зрозуміло , дякую.
-
Исправил.
-
Медичні витрати мають вплив на повернення тільки, якщо перевищують 3% від доходу
-
Найкраще до них зателефонувати - +16133214243 - детально пояснити свою ситуацію. Вони вам відправлять повторно новий паперовий документ.
-
Підкажіть будьласка, як краще отримувати паспорт? Бо бачу що є проблеми з доставкою. Який порядок дій?
-
User Катя has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Тоже интересно. Нашли кого то?
-
Ура ❤️
-
Так! Очікуємо СЕС? 🤞
-
Не всегда это письмо приходит на следующий день. Я ждала его шесть дней
-
LMIA points removed: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/documents/job-offer.html We no longer give points for job offers As of March 25, 2025, we’re removing job offer points from the Comprehensive Ranking System for current and future candidates in the Express Entry pool.
-
Но те же кто до этого момента подался с ЛМИА, то все им оставляют эти 50,верно?
-
Вітаю! При заповненні податкової декларації за 2024 рік чи потрібно туди вносити child benefit, які були отримані в 2024 році? Чи в CRA ця інформація є?
-
наче ні, вже і калькулятор на сайті не додає
-
Дякую 🙏
-
Питання ) отримали АОR. Але закінчується WP у липні. Чи треба його продовжувати?
-
Добрий день. Мама мого чоловіка має візу до серпня 2025 і ворк перміт до лютого 2026. Вона прилітала в Канаду у 2023 році на місяць. Зараз ми хочемо щоб вона знову прилетіла і продовжила собі ворк перміт і візу. Чи продовжать їй , так як вона не живе в Канаді ?
-
Нам бухгалтер советовала сделать новый син. В Сервис Канада он делается за 15 минут, без всяких заранее апойментов и тд. (Это если делать син офлайн).
-
На гуманітарну можна додати після подачі (хоч і не бажано), але дуже важливо, щоб це було зроблено до АІР. Після АІР - то вже неможливо/майже неможливо
12 Jan 2024, 17:45
470441/474652
3 days ago