PR CUAET
-
Спочатку треба взяти слот в консульство чи посольство. Заходите на e-consul.gov.ua , меню, запис на візит, і далі заповнюєте що сайт питає і що вам потрібно. Якщо є дані в системі Оберіг і все правильно оновлено, то система пропустить на резервацію слоту. Краще мабуть з наступними питаннями в цей чат t.me/prcuaet/55035
-
Підкажіть, будь ласка, оформлення закордонного паспорту в ДП документ в Європі для сина 16 років чи є якісь підводні камені? Чи достатньо лише діючого ID і ідентифікаційного коду? Прописки в Україні немає
-
Дякую велике, вже написала, дуже сподіваюсь 🤞
-
Нема
-
Доброго дня. Якщо я подамся зі сімʼєю на гуманітарну програму зараз, а згодом мій чоловік подасться ще на провінційну програму, чи не вплине це погано на мою гуманітарну аплікацію? Так як я на матерніті лів, чоловік зараз один працює і можливо з часом він знайде іншу роботу що підійде для провінційної
-
Однгрупники допоможіть, я трошки заплуталась.... я отримала лист 26 лютого (фото додаю) також дозапити на фінанси , медкомісію, поліс та мідітарі сертифікати. Все пройшли і все додали .Провінція Квебек. Що я маю очікувати наступне? Запит на сертифікат відбору чи що? Дякую за відповідь
-
Коли була у вас подача?
-
Доброго дня, громадо. Дозвольте задати питання на яке не можу сам знайти відповіді. На офіційному сайті онтарійської програми OINP вказано коли і які вибірки проводились. Наприклад, 21 березня 2024 відбулася вибірка з CRS score range 468-480. (www.ontario.ca/page/oinp-express-entry-notifications-interest) ПИТАННЯ: Чи правильно я розумію, що в цю вибірку потрапили люди у яких CRS бал в проміжку від 468 до 480? І люди в яких 481 і вище в цю вибірку не потрапили?