PR CUAET
-
eservices.cic.gc.ca/epay/order.do?category=10097
-
Так треба провінцію вказувати. В Альберті по іншому
-
Естественно. Это "предпросмотр" 😁 В Оттаву аж 13 слотов сегодня, зато...
-
Дякую мені непотрібно у мене є документи на навчання. Це тут запитували я відповіла. Ми отримали стаді перміт.
-
Це постІТА & Подача і PR application submission до ІРСС вже мало місце?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/prepare/minor-children.html
-
И они на сентябрь и не забираются, да?
-
Скажіть, де платити за біометрію в Калгарі ? Прийшов запит.
-
Ждать 7 утра по Киеву
-
Поїздки з дому до основного місця роботи, якщо ви employee (T4), списати не можна.
-
Привіт! Яка дата AOR зараз? Підскажіть пліз
-
Так
-
Ви хочете списати ваші витрати на поїздки на убері на роботу?
-
Сьогодні після поїздки в Оттаву для оформлення паспорту (16+) : Фото не треба було, зробили на місці (хоча я привезла цілу колекцію з Монреалю за 40.00, 25.00 та 0.69 CAD 😅) тому не витрачайте ні часу ні грошей. Будьте уважні з оплатою : для Оттави писати : Embassy of Ukraine in Canada ⚠️ (Інакше відправлять робити новий money order) Враження дуже приємне від працівників, з розумінням та терпінням ставляться до всіх. Всім швидкого отримання всіх потрібних документів та перемоги нашій рідній Україні
-
Дякую!
-
Ok ,дякую
-
Це вже відбувається з травня 2024. Коли почали вибирати саме по СЕС - тобто не беруть тих в кого немає місцевого досвіду
-
З різних джерел ЛМІА бали є у 15-30к людей в ЕЕ Публічно відомо скільки людей є на кожні 10 балів ЕЕ, з того і робимо приблизний аналіз
-
Напевно це www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/businesses/topics/sole-proprietorships-partnerships/report-business-income-expenses/completing-form-t2125/line-9200-travel.html Але я не впевнений
-
Дякую, селф емплоід витрати на bus може в теорії списати, але в яку графу?
12 Jan 2024, 17:45
470997/474652
3 days ago